Flowtalk

Inspirerande föreläsare eller rolig talare?

Hos Flowtalk hittar ni en mängd duktiga föreläsare och talare i olika ämnen och med olika egenskaper!
”Rätt” extern föreläsare eller talare berikar mötet, kan förstärka en tanke och understryka ett budskap man vill ha fram. En skicklig föreläsare kan motivera, inspirera, roa och underhålla - ja, lyfta ett helt evenemang eller en konferens.

Föreläsare eller talare? Låt oss guida dig rätt

Oavsett om ni är helt säkra, bara har en liten idé eller kanske inte någon aning alls om vilken talare, vilket ämne eller vad för sorts föreläsare ni söker, är vi mer än glada över att få vägleda och hjälpa er.
Flowtalk har honom/henne garanterat i sitt nätverk!

Anders Öfvergård känner vi kanske mer igen som ’Arga snickaren’ på tv där han hjälpt ett stort antal familjer med både husrenoveringar och relationer. På ett chosefritt sätt föreläser Anders om ämnen kopplade till hans gedigna kunskap. Det är lärorikt, nyttigt och underhållande!
Hittar ni inte exakt den ni söker? Ingen fara på taket! Här på vår hemsida presenterar vi ett urval av alla härliga, roliga och intressanta föreläsare vi har förmånen att få samarbeta med. Det innebär att vi sitter med massor av fina ess i rockärmen som vi gärna delar med oss av.