Flowtalk

Moderatorer, konferencierer eller samtalsledare?

Flowalk har självklart den resurs ni söker oavsett om det är en professionell moderator, konferencier, programledare, intervjuare, samtalsledare eller debattledare. Någon som håller i röda tråden och bidrar till överskådlighet och sammanhang är det som ofta ger en extra dimensionen till ett evenemang.

Vi är stolta och glada över att samarbeta med de bästa i landet. Oavsett om ni vill krydda med värme, humor eller specialkunskaper inom ett visst område så hittar ni garanterat rätt med Flowtalks hjälp!

Anton Körberg är en människa som med sin blotta uppenbarelse sprider en god stämning. Full av positivitet och humor tar han sig an varje uppgift. I honom har man är en proffsig, lättsam, varm och kvick konferencier som alltid har nära till humorn.
Att hitta den perfekta moderator eller konferencier är ett viktigt men ibland knepigt jobb. Det finns en mängd med duktiga moderatorer och hittar man rätt så lyfter man hela evenemanget dennes hjälp. Har ni inte hittat den ni söker så har vi erfarenheten och kontakterna som krävs för att hitta precis rätt resurs för er.