Flowtalk

Al Pitcher

Skrattsuccé med igenkänning!

Al Pitcher är en komisk världsstjärna som landat i Sverige och tagit hela avlånga landet med storm!
Al växte upp i Nya Zeeland, men började sin standup-karriär i London 1999. Samma år gick han till final i humortävlingen 'So You Think You’re Funny' och upprepade bedriften två år senare i både 'BBC New Act Competition' och 'Daily Telegraph Open Mic Competition'. Sedan dess har han uppträtt på de flesta komedifestivalerna i engelskspråkiga länder och vunnit flera utmärkelser så som Best Show 2009 vid Leicester Comedy Festival, Director’s Pick 2009 vid Newcastle Comedy Festival och Peoples Choice Award 2009 av Time Out Sydney. 

2012 bjöds han in till världens största humorfestival, Just for Laughs, tillsammans med bland andra Louis CK, Eddie Izzard och Billy Connolly.

2010 flyttade Al Pitcher till Sverige och har sedan dess snabbt gjort sig ett namn på den svenska standup-scenen. Redan 2011 vann han ”Bästa manliga komiker” på Svenska Standup-galan och året efter gav han sig ut på den hyllade och utsålda ”Fika tour”, som följdes upp av den minst lika framgångsrika ”Påtår tour” 2013 och ”Nääämen it’s Al Pitcher tour” 2014/2015.
Parallellt med sina turnéer har Al Pitcher också gett ut humorboken ”Begravda elefanter”, haft ett stående inslag i tv-programmet ”Settman på plats” och gjort ”Al Pitchers Guide to Sweden” i SVT:s talkshow ”Robins

Standupen som levereras är kvick, associativ och snäll. Als träffsäkra och kärleksfulla drift med sina nya (svenska) landsmän är något vi inte kan få nog av just nu verkar det som. Han är otroligt ”down to earth” och han lyckas fånga alla – oavsett tillfälle och sammansättning på publik.


Om Al:
Al var helt galet rolig! Det var så oväntat då vi inte kände till honom sedan tidigare. Alla blev så positivt överraskade, det gjorde det extra bra!
Vi låg verkligen dubbelvikta av skratt under hela showen från början till slut! Väldigt träffsäker. Väldigt lätt att förstå även om det var på engelska.
Tack Malin för att du tipsade om honom!
//En show för all personal på en galleria i norr

Vissa stunder hörde jag nästan inte vad komikern sa för att den näst intill fullsatta salongen dånade av skratt. Folk kippade efter andan, hostade och grät av garv. Och jag var en av dem...
//Östersundsposten

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.