Flowtalk

Alex & Sigge

Duo med framgång!

Alex Schulman (författare, krönikör mm) och Sigge Eklund (författare och tv-producent) räknas som en av Sveriges hetaste författar- och podcastduo just nu.
Innan allt tog fart jobbade de på varsitt håll med varierande resultat. Om man ska lyfta fram de mindre lyckade individuella insatserna skulle man kunna sammanfatta det hela som att Alex blev ökänd över en natt när han började blogga 2007. De följande åren syntes han överallt, stångades vilt för att höras och synas, men misslyckades gång på gång eftersom han fick sparken från varenda tidning och kanal han satt foten på i media. Medan Sigge å sin sida tillbringade 00-talet på ett helt annat sätt. Han skrev en rad smala böcker, som ingen läste, och sökte sig hela tiden till de allra mest intellektuella ytorna i media. Han blev en intellektuell kuf som bara andra kufar brydde sig om.
Men då de träffades för första gången på en middag 2009 hände något... då föddes nämligen idén om att göra något tillsammans. Resultatet blev podcasten ”Alex & Sigges podcast” som varje vecka når ut till en kvarts miljon svenskar och som två år i rad blivit framröstad till Sveriges bästa podcast.
Framgångsreceptet är skruvade knasigheter och mycket skratt blandat med inåtvända betraktelser över sig själva och samtiden.

Om denna brokiga resa talar de i sin föreläsning "Hur man når ut i bruset".
De berättar om misslyckanden på var sitt håll, sin brinnande önskan om att nå ut och hur de tillsammans lärde sig hur man rör och berör det svenska folket.
D v s en brutalt ärlig berättelse om allt som ledde dem fram till all framgång - samtidigt som de frikostigt delar med sig av sina tips på hur man når ut i ett medielandskap som brusar allt högre.
.
Alex & Sigge kan anlitas både som konferencierer, moderatorer och föreläsare. De har bland annat gjort en bejublad insats som konferencierer för reklambranschens stora pris ”100-Wattaren” och de har båda gedigen scenerfarenhet.

Ämnen bla:
- Media
- Framgång
- Att nå ut

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.