Flowtalk

Alf Rehn

Med fokus på innovation och kreativitet!

Alf Rehn är professor i företagsekonomi vid Åbo Akademi och är internationellt erkänd för sin expertis på innovation och kreativitet. Hans forskning fokuserar på nya sätt att förstå ledning, organisation och ekonomi. De texter han skrivit har publicerats i ledande vetenskapliga tidskrifter. Han disputerade när han var 30 år och han blev ett år senare Skandinaviens yngste professor.

Alfs intressen sträcker sig dock långt bortom företagsekonomin och den akademiska världen. Det som gör hans forskning till en frisk fläkt är hur han varvar ekonomiska studier med filosofi, kulturstudier och antropologi. Lägg därtill det genuina intresset för populärkulturella uttryck, så får du en bra bild av vad han gör.
Alf har också utvecklat en kreativ strategi för förvaltning av verksamheter. Ofta vänder han upp och ner på föreställningar om hur förvaltning borde gå till. Snarare än att presentera samma modeord som alla andra gör, utmanar han vårt tänkande genom att argumentera för olika saker. De frågor han dryftar rör allt från att ta lättsinne på allvar till att undra om innovation har blivit tråkigt, utmanande påstå att varumärken är ointressanta och att verklig företagsvisdom kan hittas i serietidningar. Stundom provocerande och alltid engagerande, representerar han ett nytt och fräscht sätt att tänka om affärer.
Alf föreläser på både svenska och engelska.

Ämnen bl a:
- Innovation
- Kreativitet
- Filosofi
- Ledarskap
- Företagande

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.