Flowtalk

Allie Edwarsson

Kommunikation - så mycket mer än bara språket!

Allie Edwardssons passion är att hjälpa människor att utveckla kommunikationen och därmed få ett bättre resultat både i verksamheten och i relationerna.
Hon har lång erfarenhet av att jobba med grupper inom både näringsliv, den offentliga sektorn och i organisationer som t e x BarnCancerfonden och WWF.
Hon är uppvuxen i England men sedan länge bosatt i Sverige.

Allies stora insikt i kommunikation kom när hon bodde i Japan. Hon blev medveten om att kommunikation handlar om mycket mer än bara språket. Framgångsrik kommunikation handlar om rätt kombination av kommunikationsfärdigheter, interkulturell förståelse, social affärskompetens, personliga färdigheter och språket. Och inte minst viktigt är ”small talk” - detta kitt som håller samman vårt sätt att kommunicera med varandra och som man måste förhålla sig till, vare sig man bemästrar fenomenet eller ej.

Som föreläsare är Allie omtyckt för sin förmåga att skapa bra stämning i grupper. Det leder till avslappning och ökar förmågan för åhörarna att ta till sig budskapet och fokusera på uppdraget. Hennes nyckelord är glädje – nyfikenhet – utveckling. Det märks tydligt i både hennes föreläsningar och i de moderator- och konferencieruppdrag som hon också gör. Som moderator är hon alltid noggrant förberedd och mån om att evenemanget ska bli lyckat för de som anlitar henne.

Allie skräddarsyr alltid sina föreläsningar för att resultatet ska bli så bra som möjligt för beställaren/kunden. Nedan är några exempel på rubriker som hon jobbar utifrån, på både svenska och engelska:

Hur man knäcker koden för internationell kommunikation
Hur man håller presentationer på engelska
Lär dig bemästra ’small talk’ - hur man småpratar och minglar

Ämnen bl a:
- Kommunikation
- Interkulturell kommunikation
- Bemötande
- Retorik
- Presentationsteknik
- Kroppsspråk
- Förhandlingsteknik

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.