Flowtalk

Anders "Ankan" Johansson

En riktig guldAnka!

Anders "Ankan" Johansson känner du igen som ena halvan av succéduon 'Anders & Måns'.
Anders är komiker, radio- och TV-personlighet som har gjort östgötsk dialekt till sitt signum. Han är också musiker med talang för stränginstrument.

Efter att ha nått framgångar med punkbandet Snoddas fick Anders sitt stora genombrott med TV-programmet ”Anders och Måns” och radioprogram som ”Så funkar det” och ”Wallraff”. Sedan dess har han ständigt närvarat i svenska medier. Han har medverkat i produktionerna ”Morgonpasset”, ”P3 Guld”, ”Fråga Anders och Måns”, ”Skägget i brevlådan”, ”100 höjdare”, ”Djursjukhuset”, ”Parlamentet” etc.

Med ’Ankan’ på standupscenen får man både härliga skratt och nya perspektiv på tillvaron. Han rör sig obehindrat mellan det lilla och det stora. Från aktuella händelser och det svenska vardagliga till historiska händelser och toppolitik - han sätter det mesta under sin lupp och ut kommer skarpladdad komik och träffsäkra ironiska kommentarer. Han får publiken att tänka till och han bjuder ständigt på oförutsägbara infallsvinklar som genom hans tolkning blir till fullt rimliga förklaringar. Med sin finurliga humor och östgötska dialekt roar och charmar han som ingen annan.
Han är sprallig, mångbottnad och totalt ojämförbar!

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.