Flowtalk

Anders & Måns

Passar varandra som hand i handske!

Anders Johansson och Måns Nilsson är eftertraktat och strävsamt komikerpar. De har hängt ihop sedan studietiden och under åren bland annat lett tv-program som "Så funkar det!", "Anders och Måns" och "Fråga Anders och Måns". De har också synts i SVT:s julkalender och på stand up-scener samt i egna humorserien "Succéduon" på tv.

Anders och Måns abetar också som moderatorer och konferencierer. Tillsammans höjer de stämningen på många olika typer av evenemang. De har blivit enormt omtyckta för sin humor, höga ambitionsnivå och förmågan att mixa kluriga tankeställningar.
De hjälper garanterat tillställningen att få det där lilla extra som gör att ni minns den långt efteråt!

Om man tar två roliga karaktärer, lägger till lite oefterhärmliga dialekter och kryddar med en stor portion underfundigheter.
Voilá…. där har ni Anders & Måns!

Tidigare bokare om Anders & Måns:
De får 10 poäng av 5 möjliga…. Så bra är de!!!
Våra förväntningar är uppfyllda med råge. Anders & Måns är fantastiskt ambitiösa, lyhörda, down-to-earth samt samarbetsvilliga. Riktiga teamplayers med kunden i fokus. Manus och framträdande – rubbet var imponerande perfekt. Förmågan att noggrant planera och skräddarsy manus tillsammans med förmågan att ta bollarna på volley i stunden gör dem till de bästa jag bokat. Finns inget de kan ändra på – de ska fortsätta vara som de är!!!
/Konferencierer för en stor näringslivsgala i Småland

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.