Flowtalk

Anders Olsson

Det finns ingen gräns!

Anders 'Järnmannen' Olsson är simmare och flerfaldig guldmedaljör i Paralympiska spelen och i olika världsmästerskap - samt världsetta i sin klass på åtskilliga frisimsdistanser. Han är också innehavare av flertalet världsrekord. 2011 vann Anders en tävling i San Francisco där han simmade från ön Alcatraz till fastlandet

Att ens tänka sig dylika tilltag och framgångar var långt borta när Anders råkade ut för en rad olyckliga omständigheter i vården. Han blev förlamad från midjan och neråt och tappade 50 procent av sin lungkapacitet. Under flera år med ständig smärta var Anders ett morfinberoende, sängbundet vårdpaket. Till sist gav han nästan upp hoppet om att överleva.

I sin föreläsning delar Anders sin berättelse om hur han kämpade sig ur sjuksängen, gjorde sig fri från läkemedelsberoendet och fram till dag då han tillhör den absoluta världseliten i handikapp-simning, tävlar i triathlon och ständigt letar efter nya utmaningar och sätt för att förverkliga dem.
Han bjuder på en jordnära, lättsam och underhållande föreläsning. I den omskakande och fängslande historien kastas åhörarna mellan hopp och förtvivlan samtidigt som det finns en närhet till eftertanke. Skrattsalvor fyras av och framtidshopp skapas när Anders berättar om taxiföraren som gick på bantningskurs och om hans egen ”hemliga uppfinning” inför Paralympics i London 2012.

Målet är att du ska gå ifrån föreläsningen med nyvunnen inspiration, förståelse, och ett vidgat perspektiv på livet. Alla kan kanske inte bli världens bästa men alla har möjlighet att tänja på sina gränser.

Ämnen bla:
* Personlig utveckling
* Att uppnå mål
* Allt är möjligt
* Förändring
* Inspiration
* Motivation

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.