Flowtalk

Anders Wiman

Entreprenör och föreläsare med hjärtat på rätta stället!

Anders Wiman är en meriterad företagsledare med hjärtat som sitt viktigaste redskap.
Han är också en uppskattad coach, mentor, föreläsare och utbildare i mänsklig tillväxt.

Anders har en spännande historia och en mångfacetterad erfarenhet.
Som ung rebell i Gästrikland byggde han upp sitt specialfordonsföretag från ingenting till närmare 100 anställda. På senare år har han bland annat varit projektledare för ett av det mest omfattande och publika trafiksäkerhetsprojekten i Sverige. Detta innebär ansvar för miljonbudgetar i utvecklingen och etableringen av alla de ”fartkameror” som räddar liv längs våra vägar.

Personlig utveckling är livets viktigaste ämne enligt Anders - och en djupare förståelse för vem vi är påverkar allt vi tar oss för, i mötet med arbetskamrater, kunder, vänner, familjen och oss själva. I sitt arbete och i otaliga möten genom åren har Anders sett att vi människor är precis så bra som vi vågar tro om oss själva, och att vi måste tillåta oss själva att använda hela vår skaparkraft där lust, mod och nyfikenhet alltid besegrar rädslan att misslyckas eller att inte duga.
Vi är alla ett resultat av vår historia - som för många är en belastning, men som med rätt kunskaper och insikter kan bli en persons allra största tillgång.

Anders har gjort sig känd för annorlunda föreläsningar om bl a. ledarskap, entreprenörskap, förändring och personlig utveckling. Alla föreläsningar skräddarsys efter det specifika tillfället och har sin utgångspunkt i hans egna upplevelser, erfarenheter, framgångar och misslyckanden som entreprenör, ledare, pappa och människa. Genom att ständigt vara aktiv i nya spännande projekt är Anders föreläsningar också alltid späckade med aktuella exempel, som man kan relatera till och känna igen sig i. Han tar åhörarna med på en resa där händelser, situationer och exempel ena stunden kommer från verkstadsgolvet eller Rikspolisstyrelsen för att i nästa stund landa i mötet mellan lärare och elever i skolans värld.
Alltid med en sann humanistisk människosyn och en medvetenhet om att kunskapen om mänskligt beteende är grunden för all utveckling.
Han bjuder alltid på annorlunda föredrag med högt tempo, mycket allvar, men också många skratt.

Anders ambition är att ge varje åhörare möjlighet att se sig själv och sin egen verksamhet i hans berättelser och därigenom också få en ny, och ibland omtumlande bild av livet och sig själva.

Ämnen:
* Personlig utveckling
* Entreprenörskap
* Ledarskap
* Verksamhetsutveckling
* Förändring
* Värdegrund
* Attityd
* Kommunikation
* Inspiration
* Mänskliga möten

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.