Flowtalk

Andreas Carlsson

Från idé till succé!

Andreas Carlsson är en sann entreprenör och av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare och musikproducenter. Som medlem i Idoljuryn tillsammans med Laila och Anders Bagge blev Andreas känd för alla generationer av Svenska folket.

Redan som 14-åring började Andreas spela in egen musik och blev kontrakterad av svenska skivbolaget BMG vilket innebar att han redan innan avslutad gymnasietid både hade  avverkat turnéer samt spelat in en debutplatta i eget namn. Ganska snart insåg dock Andreas att det var roligare att skriva musik till andra artister och idag kan han räkna till150 miljoner försålda album med artister som Bon Jovi, Britney Spears, Katy Perry och Celine Dion bland många andra.

Andreas samlar på spännande upplevelser och brinner för att inspirera andra. I sina föreläsningar tar han med åhörarna på en spännande och motiverande resa med ledord som driv och handlingskraft - samt luftar tanken om den egna lyckan. Hans mål är att inspirera och motivera människor till prestationer som man inte vågat tro varit möjliga tidigare. Inget kommer gratis men kan han... så kan andra också menar Andreas och uppmanar alla att ta befälet i sina liv!.

Ämnen:
- Inspiration
- Motivation
- Våga tro på dig själv
- Personlig utveckling

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.