Flowtalk

Andreas Lundqvist

Är du närvarande i ditt eget liv?

Lever du eller överlever du? Är du närvarande i ditt eget liv? Är livet något som skall fixas, lösas eller rättas till?
Detta är frågor Andreas Lundqvist ställer till de människor han möter som föreläsare. Att överleva är nämligen inte samma sak som att leva menar han...

Andreas är utbildad lärare och är även utbildad inom ledarskap. Han har i flera år drivit ett företag vars mål är att förändra livet för barn och ungdomar i utanförskap, och i det skapat en pedagogisk modell med vilken han nått fantastisk framgång. När Andreas själv fick en cancerdiagnos tvingades han ifrågasätta sitt liv och sitt förhållningssätt till sig själv och andra - och i den processen fick hans modell samtidigt flera dimensioner.
Andreas har föreläst både för företag, universitet och grundskolor om pedagogik och olika arbetsmetoder för att utveckla människor. Han arbetar även med att ge cancerdrabbade ungdomar livsglädje och framtidstro tillbaka.
2013-2014 spelade Andreas tillsammans med sin syster Maria Lundqvist den mycket uppskattade föreställningen ”Min bror & jag” på flera platser runt om i Sverige. Tillsammans med en tremannaorkester bjöd syskonen på en underhållande och tänkvärd helaftonsföreställning om krishantering, vänskap, prestation och kommunikation.

I kombination med sin stora vilja och förmåga att vägleda andra har Andreas genom sina föreläsningar fått människor att växa, och se både sig själva och omgivningen från ett helt nytt perspektiv. Vill ni ha en föreläsare som rör, berör och lämnar bestående avtryck är Andreas självskriven!

Ämnen:
* Personlig utveckling
* Ledarskap
* Motivation
* Inspiration
* Arbetsglädje
* Team
* Livet

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.