Flowtalk

Anja Pärson

Motivation, inspiration och mod!

Anja Pärson är en av världens mest framgångsrika kvinnliga idrottare genom tiderna.
Vinstlistan är lång; 42 världscupssegrar, 1 OS-guld, 1 OS-silver, 4 OS-brons, 7 VM-guld, 2 VM-silver och 4 VM-brons Anja vann även bragdmedaljen både 2006 samt 2007 och är den enda som tilldelats bragdguldet två år i följd.

Anja har efter sin alpina karriär medverkat i en mängd olika TV-sammanhang, bland annat som expert i Viasats sändningar från OS i Sotchi men även värd för den direktsända Humorgalan i TV4.

Genom sitt genuina sätt har Anja blivit en av Sveriges mest folkkära profiler. Numera är hon också en väldigt uppskattad föreläsare som med målande och intressanta berättelser från sitt liv inspirerar till både eftertanke och skratt.
Föreläsningen ”Bäst när det gäller” utgår från Anjas karriär och handlar om hur man skaffar sig den mentala styrka som krävs för att våga gå till höger när alla andra går till vänster och att hitta något positivt när motgången är som värst. Publiken ges en unik inblick i vardagen i världens bästa skidåkares liv och tar en med på ögonblicket då guldmedaljen är inom räckhåll för att sekunden senare vara en kamp på liv och död. Anja belyser också vikten av att tro på sig själv, våga säga ”Jag är bäst” och hur vi kan lura oss själva till framgång och möta våra rädslor. Helt enkelt om hur man går ifrån att säga att man vill vara bäst när det gäller till att faktiskt vara just det!
Anja har som föreläsare lovordats av såväl internationella företagsledare som av säljchefer och kulturungdomsledare. Hennes värme och engagemang gör att hon berör och inspirerar lyssnare i alla åldrar.

Ämnen bl a:
- Mod
- Prestation
- Inspiration
- Motivation

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.