Flowtalk

Ann Westin

Livet är som en sten i skon!

Ann Westin är undersköterskan och mentalvårdaren som bytte livsstil - och blev komiker på heltid.
Hennes lite trumpna attityd och "sprittiga" fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade ståupp-komiker. Som bevis för detta har hon blivit korad till Sveriges roligaste kvinna hela TRE gånger.
Motiveringen vid ett av dessa tillfällen löd: “Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas.”
Ann har sedan standupdebuten gått från framgång till framgång. Hon är en kvinna med otrolig svada och stor scennärvaro. En sak är säker... Anns standup lämnar ingen oberörd!

2016 släppte Ann sin första bok - "Livet är som en sten i skon - det skaver om man inte gör något åt det"
I föreläsningen med samma namn inspirerar Ann oss alla till att ta de där stenarna som skaver och göra något bra av dem. Genom motgångar och motstånd via två hjärnblödningar och en skilsmässa till att bli historiskt utnämnd till Årets kvinnliga komiker tre gånger.
För stenar kan ju vara allt från små ettriga, vassa småstenar till pimpstenar som bara gör en lite lenare och rundare. Och så finns ju de där granitbumlingarna,
som när syokonsulenten i skolan frågar Ann vad hon vill bli när hon blir stor. Ann, med huvudet fullt av skådespelardrömmar, berättar att skådis, det ska hon
bli! Syokonsulenten svarar: – Nä, det vill du inte! Du kan jobba på posten. Då vill man ju kasta den där stenen i huvudet på fru konsulent.
Med jävlar anamma och en mycket humoristisk syn på livet tar Ann oss genom en föreläsning som inspirerar oss till att tro att inget är omöjligt!
Föreläsningslängd: ca 45 minuter

Om Ann:
”Årets Tema på Peace & Love var PASSION! Att står framför en festivalpublik, där åldersspannet går mellan 15 – 80 är en prövning för vem som helst. Ann talade om passion på ett ovanligt modigt, personligt och innerligt sätt. Naturligtvis gav hon också bevis på varför hon kallas Sveriges roligaste kvinna – och den blandade publiken svarade med både skratt och tårar…och ovationer som aldrig ville ta slut!”
// Maria Anderberg, Senior Advisor, Peace & Love / Kulturproduktionen

Foto: Robert Eldrim

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.