Flowtalk

Anna Bellman

Fokusera på den du möter - och ditt budskap går fram!

Anna Bellman har bred och djup erfarenhet av marknads- och kommunikationsarbete både strategiskt och operativt. Hon började som journalist och programledare inom radio och tv, och var sedan under flera år marknads- och kommunikationsdirektör på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Därefter grundade Anna en kommunikationsbyrå där hon bland annat arbetade med att hjälpa kunderna i strategiska kommunikationsfrågor som budskapsformulering, kommunikationsstrategier och marknadsplaner.

Anna har utvecklat konceptet ”Briljera när du ska presentera”, som består av föreläsningar i större grupp, skräddarsydd utbildning och personlig talarträning. Den ger inspirerande och konkret vägledning i presentationsteknik och övertygande personlig kommunikation. Hon skriver regelbundet krönikor och har skrivit boken ”Släpp retoriken – fokusera på publiken”.

Annas föreläsningar har som ambition att ge både inspiration och konkreta tips som kan bidra till förändring på längre sikt.
Nedan exempel på föreläsningar/innehåll med Anna:

Släpp retoriken - fokusera på publiken!
Om du vill vara den ledare, säljare, kollega eller presentatör som på riktigt lyckas fånga intresset och får andra att ta till sig ditt budskap så finns det en del saker att tänka på – och vissa saker att sluta med. Detta är en föreläsning som utmanar dig att byta fokus från dig själv till den du vill nå.
En del av innehållet: Hur tar du fram ditt huvudbudskap? Hur fångar du publikens intresse på tre sekunder?
Föreläsningen ger användbara, inspirerande och konkreta tips i presentationsteknik och övertygande personlig kommunikation. Lär dig hur du briljerar när du ska presentera och övervinner förlamande nervositet genom rätt fokus och effektiva förberedelser.
Kommunikativt ledarskap – i förändring

Så når du fram till olika personlighetstyper
Kan du irritera dig på att andra inte agerar och reagerar på det sätt som de borde? Upplever du att det är svårt att nå fram till visa personer och att det ofta blir missförstånd? Det är inte konstigt, för vi människor är olika – därför behöver vi kommunicera med andra på ett sätt som de förstår och där vi sätter dem i centrum. Samtidigt som vi når fram med vårt budskap.
Lär känna de olika persontyper som finns på din arbetsplats och bli bättre på att kommunicera och nå andra i din vardag. Föreläsningen går på ett underhållande och igenkännande sätt igenom vad som skiljer olika personprofiler åt och hur du kan göra för att nå fram till alla, även de som inte kommunicerar på det sätt som du föredrar.

Om Anna:
Vi fick med oss många konkreta tips, både de vi hade hört förut och en del helt nya. Anna bjöd in publiken, skapade engagemang och en bra stämning där våra medarbetare var mer positiva än vanligt resten av dagen. Det var den bästa föreläsning vi haft!
/Föreläsning för Ramböll

Du är helt enkelt jättebra! Din föreläsning var mitt i prick och jag precis som alla andra satt och njöt och insöp kunskapen du förmedlade på ett mycket bra sätt.
/Föreläsning för Energirådgivarna

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.