Flowtalk

Anna Dyhre

För arbetsgivare som vill ligga i framkant!

Anna Dyhre var tidigare chef för Universum Sverige och är numera rådgivare och föreläsare. De senaste 15 åren har hon genom studier, praktiskt arbete och föreläsningar fått djupa kunskaper om vad som skiljer en attraktiv arbetsgivare från en mindre eftertraktad.
Hon arbetar med att ta pulsen på arbetstagare världen över. Hon samlar, tolkar och sammanställer information om vad som driver och attraherar talanger på arbetsmarknaden. Man brukar kalla detta Employer Branding, eller hur man gör för att bli en attraktiv arbetsgivare.

Tillsammans med Anders Parment har Anna skrivit böckerna Sustainable Employer Branding samt Employer Branding – allt du behöver veta för att bli en attraktiv arbetsgivare. Snart kommer en tredje bok inom samma intressanta och högaktuella ämne.

80-talister och 90-talister intar arbetsmarknaden med sina högst egna värderingar. Det är vanligt att arbetsgivare upplever ett omvänt styrkeförhållande, där anställda ställer högre krav och flyttar på sig om de inte trivs eller utvecklas i hög takt.
Att vara en attraktiv arbetsgivare blir allt viktigare och minskar personalomsättningen - vilket sparar företaget pengar på både kort och lång sikt.

Genom att anlita Anna för en föreläsning eller workshop får ni konkreta tips och användbara  strategier att tillämpa i det dagliga arbete med ert varumärke som arbetsgivare. Hennes föreläsningar behandlar olika aspekter av employer branding, Hon beskriver hur unga akademiker uppfattar den verklighet de lever i och vilka värderingar de innehar.
Anna skräddarsyr alltid sina föreläsningar utifrån varje specifikt tillfälle och önskemål, så den det ena föredraget behöver inte vara det andra likt. Som talare har hon glimten i ögat och försöker underhålla samt interagera med publiken.

Kort sagt: Vill man som arbetsgivare befinna sig i framkant - då ska man anlita Anna för en föreläsning!

Ämnen:
* Employer Branding
* Medarbetarskap
* Generationsväxling

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.