Flowtalk

Anna Dyhre

Skapar samtal med mersmak!

Anna Dyhre var tidigare chef för Universum Sverige och är numera rådgivare och föreläsare.
De senaste 15 åren har hon genom studier, praktiskt arbete och föreläsningar fått djupa kunskaper om vad som skiljer en attraktiv arbetsgivare från en mindre eftertraktad.
Anna arbetar med att ta pulsen på arbetstagare världen över. Hon samlar, tolkar och sammanställer information om vad som driver och attraherar talanger på arbetsmarknaden. Man brukar kalla detta Employer Branding, eller hur man gör för att bli en attraktiv arbetsgivare.
Hennes föreläsningar behandlar olika aspekter av just Employer branding, Här beskriver hon bland annat hur unga akademiker uppfattar den verklighet de lever i och vilka värderingar de innehar.
Anna skräddarsyr alltid sina föreläsningar utifrån varje specifikt tillfälle och önskemål, så den det ena föredraget behöver inte vara det andra likt. Som talare har hon glimten i ögat och försöker underhålla samt interagera med publiken.

Anna har också under flera år anlitats som moderator. Tidigare uppdrag sträcker sig från den interna kickoffen via seminarier i Almedalen till heldagskonferenser inom privat och offentlig verksamhet.
Med ett stort samhällsengagemang och breda kunskaper inom politik, juridik och HR modererar Anna både samtal och hela program på rätt nivå med hänsyn till sammanhanget. Resultatet blir oftast både intressanta diskussioner och vidgade perspektiv för deltagare och åhörare.
Med Anna skapas alltid mervärde!

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.