Flowtalk

Anna Laurell Nash

En Champion berättar!

Anna Laurell Nash är doktor i organisk kemi och boxare. Hon har vunnit ett flertal mästerskapsmedaljer, däribland 8 SM-guld, 3 EM- guld och 2 VM-guld.
2005 blev hon den första kvinnan att utses till årets boxare i Sverige.
I mitten av hennes karriär drabbades hon av struma, något som förändrade både kroppen och livet. Motgångar som skador, sjukdom och rädslan för att förlora har stoppat henne på vägen men hon har alltid rest sig kommit tillbaka.

Efter nästan 20 år som elitidrottare med deltagande i flera stora mästerskap har Anna en hel del erfarenhet och upptäckter att dela med sig av. I sin föreläsning "Champion" berättar hon om sin resa och hur man gör för att ta sig till toppen, både i idrotten och studierna, om och om igen! På vägen har Anna lärt sig en del knep som gjort det lättare att klättra upp igen när hon har fallit. Den här föreläsningen handlar om hennes fem framgångsnycklar som hon även har applicerat på andra delar av livet; såsom i studier, på arbetsmarknaden och som doktorand.

I sin föreläsning Elit på alla plan? - hur går livet ihop? berättar Anna om hur hon kombinerat sin boxningskarriär med studier och arbete. De flesta boxare tjänar i princip inga pengar alls. Detta har de gemensamt med de flesta idrottare i Sverige, vilket leder till att dagens elitutövare ofta har ett jobb eller studerar vid sidan av sin idrottssatsning. Anna har gjort båda och varit framgångsrik - men ibland till ett lite för högt pris. Den här föreläsningen handlar om hur mycket kroppen klarar innan den säger ifrån och hur mycket man kan satsa på olika plan utan att det går ut över andra saker i livet utifrån hennes egna erfarenheter. Hon går igenom både sina misstag och de framgångsfaktorer hon har identifierat för att klara av att hålla ihop livet och vara framgångsrik på alla plan.

Ämnen:
* Mål
* Plan
* Motivation
* Team
* Mod
* Studier
* Dubbla karriärer
* Återhämtning

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.