Flowtalk

Anneli Pompe

Inspirerar till att hitta drivet och motivationen!

Annelie Pompe har på ett enda andetag dykt till världsrekorddjupet 126 m. Hon har också som första svenska kvinna bestigit Mount Everest från nordsidan. Slår man hop det så kan man konstatera att hon spänner från det djupaste djupa till det högsta höga.

Ta själv ett djupt andetag och följ med på Annelies inspirerande och motiverande föredrag. För det är just så som många beskriver det - att föreläsningen är ett äventyr man följer med i.
Annelie tillhör den nya generationen föreläsare.  Hon pratar inte bara om hög prestationsnivå och äventyr eller teori. Hon har upplevt teorin och omvandlat kunskap till kompetens. Annelie menar att en attityd kan vara skillnaden mellan att verkligen leva, eller att bara överleva.
Föreläsningarna är kopplade till vardagslivet och hur vår inställning till livet påverkar hur vi lever. Hon menar att det största äventyret av alla sker inombords, inte nödvändigtvis på Mount Everest.

"Tankarna påverkar allt vi gör", menar Annelie. "Kroppen och tankarna är det enda i livet vi kan ta kontroll över. Väldigt sällan kan vi styra över de yttre omständigheterna, men vi kan alltid välja vilket förhållningssätt vi vill tackla dem med. Det handlar om attityd och inställning."

Föreläsningarna är kopplade till livet och hur vår inställning till livet påverkar hur vi lever. Med hjälp av fantastiska bilder och filmklipp berättar hon om sina äventyr och väver samman dem med olika teman. Hon drar ofta paralleller till ledarskap, att leda sig själv, passion, motivation, mod, rädslor och riskhantering, målfokusering och hur man mentalt tar sig igenom svåra omständigheter, förändringar och utmaningar. Hon varvar kunskap med personliga anekdoter och äventyr på ett äkta och naturligt sätt som trollbinder.

Annelie specialutformar varje föreläsning efter tillfälle. Grunden ligger i en äventyrlig historia och vinklas sedan så att den passar in i beställarens tema. Exempel på teman som Annelie gärna pratar om är; inspiration och energi i vardagen, målfokusering, mod och rädsla, utmaningar, ledarskap, förändringsprocesser och konsten att motivera sig själv och andra. Hon är även flitigt anlitad i samband med lean, ständig förbättring och mindfulness-teman.

I egenskap av Personlig Tränare och livscoach kan Annelie även inspirera till att ta tag i sin hälsa och berättar hur man gör för att må bättre, inifrån och ut.

Ämnen:
* Personlig utveckling
* Ledarskap
* Målfokusering
* Attityd
* Livet
* Prestation
* Inspiration & Motivation
* Storytelling
* Äventyr
* Stresshantering
* Hälsa & Friskvård

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.