Flowtalk

Annika R Malmberg

Framgångsexpert med glöd i rösten och glimt i ögat!

Framgångsexperten Annika R Malmberg är Sveriges främsta inspiratör inom sina ämnesområden.
Att möta henne är en upplevelse och så mycket mer än bara en show.

Hennes föreläsningar är roliga och träffsäkra tolkningar av hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med varandra. Både hemma och på jobbet.
Vi bjuds på hemligheterna bakom framgång, med handfasta råd och verktyg som gör oss bättre på att kommunicera, samarbeta och presentera. Vi får lära oss metoder för hur vi kan identifiera våra styrkor och uttrycka vad vi behöver.
Med hjälp av Annika kan varje enskild medarbetare  utveckla sin förmåga att effektivt samarbeta och kommunicera med alla typer av människor man möter. Det kan handla om kollegor, kunder, gäster, medlemmar eller väljare. Samtidigt vinner man på andra områden som t e x att bättre hantera olika typer av pressade eller stressiga situationer. Vidare vet hon hur man kan bli bättre på att lyfta varandra, prestera under press, hantera motgångar och vända dem till sin fördel. Förstår man - och klarar man det - så når man framgång.

Annika kan även ge tips på hur vi kan ge feedback utan att våra relationer går i baklås. Och vi får även lära oss hur man kan vända motgångar och avundsjuka till vår fördel. Genom åren har tusentals personer, team, ledare och säljare blivit inspirerade till framgång.

Annikas råd leder till framgång och konkreta resultat. Med mycket humor, värme och stor auktoritet fängslar hon sin publik oavsett deras befattning. Hennes förmåga att skapa insikter och förändring genom humor och igenkänning gör henne till en av Sveriges mest uppskattade talare.
Annikas mål är alltid att bidra till bättre kommunikation, ökad försäljning, inspirerande ledarskap och starkare samarbeten.

Annika har skrivit följande böcker:
TÄNDVÄTSKA – Konsten att brinna utan att brinna upp
TA SKIT! Och gör det till guld
GULDLÄGE – Så lyckas du som butikssäljare
MAKE IT WORK - En guide till fungerande relationer

Om Annika:
Annika var super!!! Vi verkligen älskade det. Engagemanget och tydligheten var så bra. Hon sa många saker som känns självklara först, men som fick en helt ny betydelse och större tyngd med hjälp av hennes framförande.
/Föreläsning för Yours Kommunikationsbyrå

Stort tack! Din föreläsning på förmiddagen var en stor succé och en snackis hela kvällen. Det var verkligen lyckat!!
/Föreläsning för HSB

Har suttit på många konferenser och lyssnat, kan bara konstatera att du är ett fullblodsproffs. Du lyckas få med alla vikta delar i en föreläsning, intressant ämne, igenkänning (både företaget och personerna i rummet), relevans, glädje/skratt, allvar, rörelse på scen, relevant rekvisita m.m.
Du är sjukt bra helt enkelt! =)
/Föreläsning för Riksbyggen

Ämnen:
* Kommunikation
* Teamutveckling
* Samarbete
* Ledarskap
* Försäljning (B2B, B2C och Direkthandel)
* Kundvård
* Ge och ta kritik - feedback
* Besvärliga människor

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.