Flowtalk

Annika R Malmberg

Framgångsexpert med glöd i rösten och glimt i ögat!

Annika R Malmberg har över 30 års erfarenhet av möten med människor och är idag specialiserad på att hjälpa människor att nå framgång och få bättre relationer.
Hon är just nu aktuell med sin föreställning 'Relationsshowen – en humorföreställning' om allt det där som händer mellan människor som under våren 2020 går ut på Sverigeturné.

Under flera säsonger har Annika agerat expert hos Filip och Fredrik i Tv-programmet 'Breaking News'. Hon är också en uppskattad och flitigt anlitad poddgäst, där många avsnitt snabbt har åkt upp i toppen av de mest lyssnade programmen.

Annika innehar utmärkelsen ”Utmärkt föreläsare - Guld” hos chefsnätverket Close, är en av Eventeffects topp100, mest populära föreläsare i Sverige och är en av ett fåtal talare som uppnått nivån Platinum på Speakerrating.com.
2019 blev hon listad på plats 8 som en av näringslivets Superkommunikatörer i tidningen 'Resumé', i kategorin Kultur och Nöje.

Att möta Annika är en upplevelse och så mycket mer än bara en show!
Hennes föreläsningar är roliga och träffsäkra tolkningar av hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med varandra. Både hemma och på jobbet.
Vi bjuds på hemligheterna bakom framgång, med handfasta råd och verktyg som gör oss bättre på att kommunicera, samarbeta och presentera.
Vi får lära oss metoder för hur vi kan identifiera våra styrkor och uttrycka vad vi behöver.

Med hjälp av Annika kan varje enskild medarbetare utveckla sin förmåga att effektivt samarbeta och kommunicera med alla typer av människor man möter.
Det kan handla om kollegor, kunder, gäster, medlemmar eller väljare.
Samtidigt vinner man på andra områden som t e x att bättre hantera olika typer av pressade eller stressiga situationer. Vidare vet hon hur man kan bli bättre på att lyfta varandra, prestera under press, hantera motgångar och vända dem till sin fördel. Förstår man – och klarar man det – så når man framgång.

Annika kan även ge tips på hur vi kan ge feedback utan att våra relationer går i baklås. Och vi får även lära oss hur man kan vända motgångar och avundsjuka till vår fördel.

Genom åren har tusentals personer, team, ledare och säljare blivit inspirerade till framgång.
Annikas råd leder till framgång och konkreta resultat – oavsett rubrik på föreläsningen.
Med mycket humor, värme och stor auktoritet fängslar hon sin publik oavsett deras befattning.
Hennes förmåga att skapa insikter och förändring genom humor och igenkänning har gjort henne till en av Sveriges mest uppskattade talare.

Annikas mål är alltid att bidra till bättre kommunikation, ökad försäljning, inspirerande ledarskap och starkare samarbeten.

Nedan exempel på föreläsningar med Annika (i korthet):

Att lyfta varandra - Gör varandra bättre
På ett enkelt, roligt och inspirerande sätt ger Annika konkreta tips i hur man i en arbetsgrupp kan bli bättre på att ge varandra feedback och nyttja varandras styrkor.

Framgångsrikt samarbete - Skapa vinnande team
Med mycket humor och stor igenkänningsfaktor visar denna föreläsning hur vi med enkla verktyg kan förbättra samarbetet och samtidigt öka stoltheten för det egna arbetet och gruppens prestationer.

Tändvätska Team - Öka energin och tempot i hela teamet
I den här föreläsningen visar Annika hur man gör för att hitta energin som driver teamet framåt, utan att någon riskerar att köra motorn för hårt eller att gruppen förlorar målet ur sikte.

Tändvätska - För motivation & arbetsglädje
Hur definierar man sin egen framgång och lär sig hitta nycklarna till det som kan göra att man verkligen blir stolt över sig själv och det man uträttar både på jobbet och privat.

Ledarskap - Lär dig leda så det märks
Grupper med ledaransvar får här värdefulla tips och idéer om hur man kan utveckla ledarskapet och få ut ännu mer av medarbetarna.

Framgångsrik försäljning - Så lyckas du som säljare
Föreläsningen går igenom vad som krävs för att lyckas och bli framgångsrik inom försäljning. Bland annat genom konkret träning i kundvård och säljteknik men även om hur man kan öka motivationen i säljarbetet.

Guldläge - Så säljer du mer i butik
Föreläsningen visar på ett inspirerande och underhållande sätt hur nyblivna säljare snabbt kan få ett positivt försäljningsresultat i butik. Den visar även hur en mer erfaren säljare, med hjälp av unika säljtekniker, enkelt kan fördubbla sin försäljning.

Se klagomål som en gåva - Återvinn kundens förtroende
Annika talar om hur avgörande vårt sätt att hantera kritik och klagomål är för fortsatt framgång. Hon visar också hur man kan bemöta en arg, besviken och klagande kund på ett positivt sätt och hur man återfår en besviken kunds förtroende.

Framgångsrik Feedback - Så ger du motiverande feedback
På ett fartfyllt, underhållande och tankeväckande sätt tydliggör denna föreläsning vad feedback betyder i praktiken och vilka positiva effekter det kan skapa om feedback ges på rätt sätt.

Annika har skrivit följande böcker:
TÄNDVÄTSKA – Konsten att brinna utan att brinna upp
TA SKIT! Och gör det till guld
GULDLÄGE – Så lyckas du som butikssäljare
MAKE IT WORK - En guide till fungerande relationer


Om Annika:
Annika var super!!! Vi verkligen älskade det. Engagemanget och tydligheten var så bra. Hon sa många saker som känns självklara först, men som fick en helt ny betydelse och större tyngd med hjälp av hennes framförande.
/Föreläsning för Yours Kommunikationsbyrå

Stort tack! Din föreläsning på förmiddagen var en stor succé och en snackis hela kvällen. Det var verkligen lyckat!!
/Föreläsning för HSB

Har suttit på många konferenser och lyssnat, kan bara konstatera att du är ett fullblodsproffs. Du lyckas få med alla vikta delar i en föreläsning, intressant ämne, igenkänning (både företaget och personerna i rummet), relevans, glädje/skratt, allvar, rörelse på scen, relevant rekvisita m.m.
Du är sjukt bra helt enkelt! =)
/Föreläsning för Riksbyggen

Ämnen bl a:
* Kommunikation
* Teamutveckling
* Samarbete
* Ledarskap
* Försäljning (B2B, B2C och Direkthandel)
* Kundvård
* Ge och ta kritik - feedback
* Besvärliga människor

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.