Flowtalk

Anton Körberg

En morgonpigg programledare med humor!

Anton Körberg är en människa som med sin blotta uppenbarelse sprider glädje. Full av positivitet och humor tar han sig an varje uppgift.
Han slog igenom stort som Adam Frick i långkörarserien Vita Lögner. Sedan dess har mycket vatten flutit under broarna och vi har sett honom som programledare i många olika tv-sammanhang. Han har även arbetat med morgonradio i över 10 år på stationen Rockklassiker.

Vid sidan om tv/radio så är Anton en mycket omtyckt konferencier. Han har under åren lett en mängd olika typer av evenemang och galor både på officiella och företagsinterna scener.
Anton är en proffsig, lättsam, varm och kvick konferencier som alltid har nära till humorn.
Hans komiska sida blottas ofta och mycket samtidigt som den röda tråden alltid hålls och publiken tydligt lotsas genom evenemanget. För Anton är det viktigt att göra ett bra jobb och se till att alla mår bra, det märks alltid i hans engagemang.

Exempel på tidigare uppdragsgivare som anlitat Anton som konferencier är:
Bredbandsbolaget, Essve, Radiogalan, Maxell och 4-Sound. Han har även lett olika festivaler såsom Sweden Rock, Lidingörocken, massa stadsfestivaler i bl a Karlstad, Västerås, Skara, Skövde, Visby, Piteå m fl.

Tidigare uppdragsgivare om Anton:
Anton var lätt att ha att göra med från första stund, engagerad och extremt trevlig. Han hade bra approach och pratade också direkt med leverantören av den pokerturnering vi gjorde för att få koll på upplägget. Han var proffsig, rolig, intresserade sig för uppdraget och även hjälpte till under själva eventet på kvällen. Han uppfyllde verkligen våra förväntningar och det var en bra leverans på alla vis!
//Anna Hellström, Eventyr

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.