Flowtalk

Arne Forstenberg

Tänk nytt och öppna för nya idéer!

Arne Forstenberg är miljökämpen som blev strategikonsult och klimatentreprenör. Efter många år som snäll och ideell insåg Arne att hans kunskaper och förmåga att sprida visioner kunde skapa stort värde och åstadkomma viktiga förändringar inom näringslivet. Han är en visionär entreprenör som anlitats som strategisk rådgivare och inspirerande talare av företag och organisationer runtom i världen. Som konsult till bland annat WWF har han drivit projekt för olika organisationer i över 20 länder och arbetat med ledare för några av de största varumärkena i Skandinavien.
Han är en av upphovsmakarna bakom Global Focus och har under flera år föreläst om globala frågor med fokus på klimat och hållbarhet.

Att hitta lösningar innebär för Arne Forstenberg att inte fokusera på saker som ”hot” och ”kris”. Han vill istället fokusera på innovation och en det går att fixa-anda. Men det är ett gemensamt och globalt engagemang som krävs för att göra skillnad – allt från gräsrots- till toppnivå!

Exempel på föreläsningar med Arne:

Engagerande varumärken – hållbarhet som en väg till smartare business
Världen förändras och det gör även konsumenternas förväntningar. Föreläsningen är uppbyggd kring en rad inspirerande exempel på varumärken som lyckats i denna nya era av digitalisering, hållbarhet och socialt ansvar genom att skapa värde för sina kunder och samtidigt arbeta för en mer hållbar värld.

Den visionära ledaren
Vi befinner oss i omställningen till en mer hållbar värld och detta medför både utmaningar och möjligheter. Föreläsningen fokuserar på hur du som ledare kan arbeta både visionärt och kreativt för att lyckas i denna nya era.

Hållbarhet i Den nya eran
Världen förändras och det gör även konsumenternas förväntningar. I föreläsningen, baserad på konkreta exempel, visar Arne hur hållbarhet kan fungera som en innovationskraft och skapa nya affärsmöjligheter.

Ämnen:
* Entreprenörskap
* Ledarskap
* Kreativitet
* Hållbarhet
* Globalisering
* Visioner
* Inspiration
* Varumärken

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.