Flowtalk

Aron Anderson

Att vända motgång till framgång!

Aron Anderson har vänt enorma motgångar till framgång i sitt liv. Inte en gång utan flera, har han lurat döden och kommit tillbaka starkare.
Att överleva cancer har med många saker att göra men Aron är övertygad om att det är mycket tack vare hans motivation och drivkraft som han kommit tillbaka till 100%. Att just motivationen kan ta en människa långt bevisade han återigen sommaren 2013 - då han blev den förste att bestiga Kebnekaise i rullstol!
Utmaningarna avlöser varandra och ett av hans andra mål är att bli bäst i världen på maraton.
Aron brinner för att hjälpa andra och är ambassadör för Barncancerfonden. Många av sina projekt genomför han för att samla in pengar till deras livsviktiga verksamhet. Under de senaste två åren har han genom sina projekt samlat in mer än 1,5 miljoner kronor till forskningen kring barncancer.

Aron håller inspirerande föreläsningar inriktade på motivation och motivationens vikt för att bedriva förändringar och betydelse för att nå mål. Att genom egna erfarenheter kunna skapa kraften hos andra att uppnå sina mål är en stor drivkraft hos honom själv. Tanken är att skapa en känsla av att allt är möjligt med rätt drivkraft, allt från den minsta vardagsdetaljen till att tänka om helt. Arons föreläsning är en riktig inspirationsboost där man som åhörare pendlar mellan gapskratt och allvar.

Ämnen:
* Förändring
* Motivation
* Inspiration
* Drivkraft
* Att nå mål
* Livet

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.