Flowtalk

Aron Anderson

Att vända motgång till framgång!

Aron Anderson har vänt enorma motgångar till framgång i sitt liv. Inte en gång utan flera, har han lurat döden och kommit tillbaka starkare.
Att överleva cancer har med många saker att göra men Aron är övertygad om att det är mycket tack vare hans motivation och drivkraft som han kommit tillbaka till 100%. Att just motivationen kan ta en människa långt bevisade han återigen sommaren 2013 - då han blev den förste att bestiga Kebnekaise i rullstol!
Utmaningarna avlöser varandra och ett av hans andra mål är att bli bäst i världen på maraton.
Aron brinner för att hjälpa andra och är ambassadör för Barncancerfonden. Många av sina projekt genomför han för att samla in pengar till deras livsviktiga verksamhet. Under de senaste två åren har han genom sina projekt samlat in mer än 1,5 miljoner kronor till forskningen kring barncancer.

Aron håller inspirerande föreläsningar inriktade på motivation och motivationens vikt för att bedriva förändringar och betydelse för att nå mål. Att genom egna erfarenheter kunna skapa kraften hos andra att uppnå sina mål är en stor drivkraft hos honom själv. Tanken är att skapa en känsla av att allt är möjligt med rätt drivkraft, allt från den minsta vardagsdetaljen till att tänka om helt. Arons föreläsning är en riktig inspirationsboost där man som åhörare pendlar mellan gapskratt och allvar.

Omdömen:
Vi var mycket nöjda med Aron som föreläsare. Hans berättelse var lätt att följa och inspirerande hur han trots, eller som han själv sa många gånger tack vare sin situation, har fått uppleva många fantastiska saker. Kommentarer vi fick av åhörarna var bl.a. att det många gånger är lätt att fastna i det som är svårt men att med hans berättelse så förstår man att det går att komma framåt och genom problem om man får stöttning och känner motivation för den uppgift man har. Vi ger honom 5 i betyg.
//Skövde Kommun

Aron tog oss på en resa genom sorg, glädje, hopp och människans förmåga att flytta sina gränser framåt genom lagarbete och obeveklig vilja. Det är inte så lätt att beskriva känslan i ord, men Aron fick definitivt att ändra våra perspektiv på saker och ting. Jag vet att ingen lämnades oberörd.
//Ur & Penn

Det blev en väldigt lyckad sammankomst och vi är mycket nöjda med Arons föreläsning.
Han uppfyllde verkligen alla våra förväntningar. Han får högsta betyg såklart!
Aron är trovärdig, peppande, positiv och trevlig. Föreläsningens upplägg med prat, bilder och film är otroligt proffsigt och bra. Budskapet går att tillämpa både i jobbet och i privatlivet. Det är livskunskap! Vi har fått fina kommentarer från de som lyssnade på föreläsningen och många berättar att de har nytta av de budskap, tankar och tips Aron delade med sig av.
//Umeå Kommun

Ämnen:
* Förändring
* Motivation
* Inspiration
* Drivkraft
* Att nå mål
* Livet

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.