Flowtalk

Åsa Lindell

Ger näring till ert event!

Åsa Lindell är föreläsare, moderator och facilitator. Hon inspirerar och leder möten om bland annat möteskultur, förändring, levande värdegrund och bemötande.
Åsa har en bakgrund som organisationskonsult. Hon har en fin meritlista, som reflekterar hennes engagemang i arbete med personalfrågor och förändringsarbete i stora organisationer. Hon har varit kommunikationsdirektör i flera stora företag såsom Stena Line, Lindex och Schenker och blev en av Sveriges första miljöchefer. Hon har varit verksam som chef inom Styrelseakademien och Företagarna.

Med sina 15 års erfarenhet hanterar Åsa alla typer av moderatorsjobb och har förmågan att få alla att synas och höras, genom sina frågor och sitt personliga tilltal. Med varm hand, närvaro och energi leder Åsa konferenser, seminarier, debatter och samtal. Hon är van vid att arbeta med politiska debatter, stora konferenser, chefsmöten och kick-offer. Hon är lyhörd, engagerad på scen, sätter sig snabbt in i olika ämnen och har lätt för att skapa dialog i rummet. Med närvaro, humor och respekt skapas insikter och nya tankar. Åsa har även en förmåga att se till att alla kommer till tals och kan blanda ordentliga förberedelser med improvisation om det behövs. Hon skapar goda möten och synergier mellan människor, oavsett om det är på den stora scenen eller i det lilla mötesrummet. Med sin bakgrund inom näringslivet är Åsa också ett utmärkt bollplank kring innehåll och upplägg inför ett större möte - alltid mån om syftet med mötet.

Åsa utför uppdrag på svenska, engelska, tyska och franska.

Sagt om Åsa Lindell:

Mycket närvarande i stunden, väl förberedd och med snabb förmåga att läsa av oväntade inslag direkt på plats, skapade Åsa Lindell förutsättningar för inspirerande, livfulla samtal och intressanta diskussioner. Hon förstod våra intentioner, realiserade våra förhoppningar och bidrog i allra högsta grad till att paneldiskussionen blev en mycket lyckad avslutning på vår kurs, HeLP4.
//Ann-Cathrine Andersson, prorektor Konstfack

För att skapa ett bra resultat i ett möte eller på en konferens behövs en moderator som är ordentligt påläst, lyhörd och prestigelös, som kan ställa rätt frågor och samtidigt knyta ihop säcken så att deltagarna förstår den röda tråden. Åsa Lindell gör allt detta på ett otroligt sätt, anpassar sig efter kunden och mottagarnas behov och levererar alltid ett lysande resultat.
//Rebecca Källskog, personalchef Post- och telestyrelsen

Exempel på tidigare uppdragsgivare:
- Almega
- Stanley Security Solution
- Göteborgsregionen (GR)
- PWC
- Västra Götalandsregionen
- Post och Telestyrelsen
- AB Volvo
- Kultur i Väst
- Röda korset
- Adecco
- Axfood
- Stena AB
- IKEA

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.