Flowtalk

Åsa Wallenrud

Prylexperten som vurmar för det smarta hemmet!

Åsa Wallenrud är TV4 Nyhetsmorgons prylexpert där hon visar svenska folket vad som finns på marknaden och hur kul det är med teknik och prylar. Med entusiasm och humor bjuder hon in tittarna till en värld de inte visste fanns.

Åsa började sin bana på teknik-bloggen Lilla Gumman och efter det har uppdragen duggat tätt med allt från tidningsreportage till tv-reporter och allt däremellan. Hon har under åren även testkört över 100 bilar och tagit racinglicens, hon driver en talarskola och är medlem av en dansgrupp. I dag arbetar hon främst med sin egen blogg, Youtube och tv samt studerar till digital strateg.
På en föreläsning med Åsa bjuds man in i prylvärlden och får se hur man med enkla medel kan starta sitt smarta hem, mäta sin dagliga träning eller se hur framtiden kommer kunna se ut. Hon gillar att engagera publiken genom omröstningar, med digitala verktyg, eller på andra sätt lämpade för just den föreläsningen.
Varje föreläsning skapas unikt för kunden då det händer så mycket på pryl- och teknikmarknaden.

Om Åsa:
Åsa får högsta betyg! Hon uppfyllde våra förväntningar mer än väl. Åsa är mycket duktig och levererade precis det vi eftersökte.
Hon bjöd på två proffsiga föreläsningar från scenen och de var kanonbra.
Åsa är en professionell och mycket kunnig kvinna, som sprudlar av energi och idéer – vilket uppskattas av oss som arrangör och av vår applåderande publik.
//Uppdrag på en Hem & Villamässa i Jämtland

Ämnen bl a:
• Smarta hemmet
• Wearables
• Framtidsspaning inom teknikområdet
• Inspiration
• Teknik
• Prylar

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.