Flowtalk

Beata Wickbom

En kunnig pedagog med känsla för utveckling!

Beata Wickbom är civilekonom och expert inom social media och digital kommunikation. Hon har arbetat med affärsutveckling och kommunikation på webben i över 20 år. Hon var bland annat med och byggde upp Spray.

Hon är en flitig föreläsare och workshopledare inom områden som sociala medier, kreativa processer, marknadsföring, idéutveckling och gör även digitala trendspaningar. I sina föreläsningar beskriver hon hur företag idag använder sig av sociala media i en allt större utsträckning för att nå ut med sin kommunikation och att det gäller att agera i realtid. Hon ger olika praktiska exempel på hur detta går till och ställer relevanta frågeställningar så som: Vad vill kunderna egentligen ha och hur kan företag bli mer närvarande och snabba att möta nya krav?
Beata använder sig alltid av aktuella exempel både från Sverige och internationellt när hon t e x beskriver och visar hur företag använder sociala media i sin kommunikation.
Oavsett inriktning på föreläsning är hon alltid mån om att göra innehållet konkret och greppbart för åhörarna. Hon vill skicka med lyssnarna tankar och idéer som de direkt kan börja jobba med i sin egen organisation.

Beata är också en ofta anlitad moderator och föreläsare på temat social media och den nya webben. Med sin erfarenhet av företags- och affärsutveckling har hon en stor förståelse för de utmaningar som många företag och organisationer idag står inför. Hon har stor vana att intervjua och leda paneldiskussioner med ledningsgrupper och chefer på såväl svenska som engelska.

Ämnen:
* Sociala medier
* Nya webben
* Kommunikation på webben
* Digitalisering
* Marknadsföring
* Idéutveckling
* Kreativa processer
* Inspiration

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.