Flowtalk

Bingo Rimér

Mannen med tusen järn i elden!

Bingo Rimér är idag en av de mest kända fotograferna i Skandinavien. Han har bl a jobbat som in-house fotograf för Playboy Skandinavia, Magazine Café och framförallt Moore. Han har skapat porträtt av både svenska och internationella stjärnor som tex Carmen Electra, Steven Tyler, Peter Stormare och Nick Carter.

Bingo är även en känd mediapersonlighet och en entreprenör av stora mått, som jämte sin framgångsrika fotoverksamhet har byggt ett mindre affärsimperium. Han är bland annat delägare och grundare till förlaget Lejon Media, som inkluderar Moore, Pause, Perfect Edition etc. Han var även grundare av underklädesföretaget Sexy by Sweden. Han syns varje vecka i Pappapanelen på Nyhetsmorgon i TV4 och har haft en framgångsrik podcast tillsammans med sin fd sambo Katrin Zytomierska.
Bingo har även arbetat med sig egen förebild Richard Branson och hjälpt till med reklamarbetet för Virgins Oceanic- och Galaxy-projekt.

Samtidigt har han framgångsrikt och målmedvetet skapat sig ett stark personligt varumärke. De flesta känner till denna blonda, glada och produktiva kille – som aldrig räds att säga vad han tycker. Bingo ser möjligheter, är inte rädd att testa och vet vad som säljer. I sina föreläsningar berättar han frikostigt om sina olika affärskoncept och om hur han i vissa fall använt sig av kvällspressen för att bygga varumärken. Han vet också hur man som företag kan paketera sina produkter för att maximera försäljning. Han kan berätta om vilka kommersiella mekanismer som styr media och vad som faktiskt funkar för att uppnå vissa mål.

Mossa växer inte på rullande stenar sa någon…. bättre kan man nog inte sammanfatta Bingo.
Låt er inspireras av denna makalöst sociala mediaprofil!

Ämnen bl a:
- Personligt varumärke
- Entreprenörskap
- Företagande
- Att uppnå mål
- Fotografering

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.