Flowtalk

Björn Christiernsson

En riktig tillgång i byggsammanhang!

Björn Christiernsson känner vi bland annat igen som ”Snickar-Björn” från populära program som ’Äntligen Hemma’ och ’Kan vi hjälpa till’.

Björn kan anlitas som föreläsare på olika teman inom bygg och medverkar ofta på exempelvis mässor med både rådgivning och praktiska inslag. Kombinationen av hans kunskapsföreläsningar från scenen och workshop med besökare ute på mässgolvet är värdefull.

Björn är öppen, ödmjuk och trevlig. En mycket omtyckt medspelare som lätt anpassar sig efter beställarens önskemål. Björn är professionell och kunnig på sitt område, men den trivsamma och öppna personligheten är också en riktigt stor tillgång.

Om Björn:
Björn är ett fullblodsproffs, som direkt såg sin roll och anpassade sitt framträdande efter publiken. Vi som arrangörer kände omedelbart ett stort förtroende för honom och hans idéer. Han uppfyllde våra förväntningar mer än väl.
Björn jobbade kontinuerligt under mässans öppettider – jag vet inte om han hann äta ordentligt under mässdagarna.
En stor eloge för hans engagemang!
Publiken uppskattade hans kunskap, personlighet och insatser på mässan. För den manliga delen av publiken är han nu känd som den duglige och trovärdiga ”Snickar-Björn”, medan den kvinnliga delen troligtvis benämner honom som ”Snygg-Björn” ;-)
//Medverkan på en Hus & Hemmässa i Jämtland

Foto från TV4

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.