Flowtalk

Björn Lindeblad

Civilekonomen som gick i kloster!

Björn Lindeblad är den framstående civilekonomen som sadlade om och blev munk.
Mitt i karriären valde Björn oväntat att hoppa av ekorrhjulet och i stället för att ta emot jobberbjudandet som ekonomichef på ett stort företag blev han buddhistisk skogsmunk i Thailand. Där stannade han i 17 år och fick namnet Natthiko, “Den som växer i visdom”. Numera är han tillbaka i Sverige – i byxor.
Sedan hemkomsten har han synts i en del tv-sammanhang. Sommaren 2012 var han också sommarvärd på P1 - framröstad som lyssnarnas val med den största marginalen i programmets historia.

Björn håller mycket omtyckta föreläsningar. Hans livsresa, närvaro och mod att våga följa sitt hjärta och sin intuition både inspirerar och berör på djupet.
Att lyssna på Björn skulle kunna beskrivas som att vara med om en resa, som både ger inre lugn och samtidigt startar en storm av tankar som utmanar det vi hela tiden tar för givet. Björn medverkar till att ge åhörarna nya, välbehövliga perspektiv på tillvaron. Med tankemönster hämtade från östasiatiska traditioner får han dig att inse hur mycket du själv kan påverka ditt liv och ditt eget mående - bara genom sättet du tänker på!

Ämnen:
* Livet
* Bemötande
* Intuition
* Förändring
* Meditation
* Medmänsklighet
* Storytelling

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.