Flowtalk

Björn A Ling & Johan Östling

Bidrar med humor och värmländsk värme!

Komikerduon Björn A Ling (fd Starrin) och Johan Östling har via stora roller i Ulf Malmros filmer ”Smala Sussie” , ’Bröllopsfotografen’ och ’Mammas pojkar’ samt tv-serien ’Ack Värmland’ etablerat sig som skådespelare för den svenska publiken.
Med hjälp av sitt signum; den härliga värmländska dialekten har de tillsammans även lärt svenskarna värdefulla spartips i reklamfilmer.
Redan under skoltiden började de uppträda offentligt som trubadurer, och tillsammans med ytterligare barndomsvänner bildade man sedan showbandet The Starboys som turnérat runt i Sverige och besökt USA, Holland, Danmark, Norge och Finland.
Ur detta kom sedan den gemensamma föreställningen ”Din jävla fegis!” som gjort succé runt om i Sverige. Ett antal julshower har även satts upp gennom åren.

Björn och Johan är ett väl sammansvetsat, roligt och musikaliskt konferencierspar som bidrar på många sätt. Oavsett om de leder ett evenemang eller ska stå för underhållning så blandas humorn självklart in och man adderar gärna musik med tid för eftertanke - vilket gör att men med dessa två mångfacetterade herrar kan få allt i ett!

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.