Flowtalk

Bo Rappne

Mannen med de gröna fingrarna!

Bosse Rappne känner vi igen från TV-programmet 'Äntligen hemma' där han visat många prov på sin skicklighet i trädgården.
Han är född och uppvuxen på Ulriksdal i Solna där föräldrarna drev Slottsträdgården Ulriksdal från 1953.I mitten av 80-talet tog Bosse över tillsammans med sin mor och idag är det en stor och välbesökt Handelsträdgård. Trädgården med dess omtyckta café har blivit ett utflyktsmål mål för såväl Stockholmare som långväga besökare.

Bosse är en förespråkare för ekologisk och hållbar odling
I sina föreläsningar kan han anpassa ämnet efter önskemål. Han kan dela med sig av sin kunskap och erfarenheter om trädgårdens alla delar.
Ofta håller han en inspirerande och bred föreläsning som kan ses som en introduktion och fortsatt fördjupning. Bosse brinner för ett naturalistiskt trädgårdsideal där han vill att naturen ska få sköta sig själv så långt det är möjligt. Genom att vårda och underhålla jorden får man friska och långlivade växter utan konstgödsel och kemiska bekämpningsmedel. Alla åhörarnas frågor om trädgård, jord, gödsel, kompost, blommor, buskar, träd och gräsmatta brukar kunna besvaras om tid finns.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.