Flowtalk

Bob Hansson

En perfekt kontrast till siffror och fakta!

Bob Hansson är en av Sveriges mest uppskattade poeter, författare och föreläsare. Han är angelägen, äkta, humoristisk och självutlämnande.

Att gå sin egen väg har ett pris, det vet Bob om någon.  Under uppväxten kallades han ”problembarn” och ”värsting”  Idag hyllas han istället för sin egensinnighet och det som gör just honom unik.
Tack vare sin egen approach till livet och allt vad det innebär har han varit en populär föreläsare och workshopledare i över tio år.

Kloka Bob kan verkligen tala om det mesta. Hans uppträdanden och föreläsningar kan vara ren underhållning eller cirkulera runt ett tema som t e x prestationsångest, livet, kärlek, kundkontakt, medarbetarkontakt, empati, bemötande, konsten att få både roligare och bli mer effektivare på jobbet eller det faktum att man aldrig kommer att bli perfekt.

Även om Bob alltid anpassar till publik och situation så finns några flitigt återkommande rubriker han talar utifrån:

PRESTATION – HÄR LIGGER JAG OCH DUGER!
Hur räcker man till när man inte räcker till? Det är en konst som Bob gärna lär ut!

VUXNA HJÄLTAR – OCH VIKTIGA MÖTEN!
Bob pratar här om de personer som inspirerat honom under uppväxten när han var en ”värsting” och ett ”problembarn”. Dåliga stämplar till trots kan vi alla vara hjältar, till och med när vi inte vet om det själva.

LUST OCH MOTIVATION – HUR GÖR MAN?
Hur kan man kombinera att ha kul med att vara duktig? Bob avslöjar knepen i denna föreläsning.

MANLIGHET – HUR FAN GÖR MAN?
En man ska förena gamla traditioner med nya ideal – knepigt! Hur får man liksom rollerna att gå ihop? I den här föreläsningen pratar Bob om maskulinitet, ungdomliga misslyckanden, sexualitet och komplex.

FRÅN ADHD TILL ABC
Ta del av Bob Hanssons resa från att behöva kämpa sig igenom skolan till att bli ett med språket. En ordkonstnärs memoarer i en gripande, rolig och sprallig verbal förpackning.

KÄRLEK – HUR FAN GÖR MAN?
I den här föreläsningen översköljs du av kärlek och insikt genom att göra roliga övningar tillsammans med Bob. Kärleken är inte långt borta!

Oavsett publik och ämne anpassar han sin föreläsning så att publiken kan känna att det inte bara är underhållande - utan även slår an till den verklighet de arbetar i.

Bob griper tag i varenda åhörare med sin ärlighet och förmåga att sätta ord på sådant som annars kan vara knivigt att formulera. Han verkar både avslappnande och energihöjande på samma gång. Det är total närvaro med Bob på scenen och han har en sällsynt förmåga att med sin komik och energi få alla på fall genom att bit för bit bryta igenom den svenska "lagomheten".
Bobs inslag är 'Entertainment with a cause'... och honom går det inte att värja sig mot!

Ämnen bl a:
* Inspiration
* Kommunikation
* Bemötande
* Möten
* Livet
* Mod
* Språk

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.