Flowtalk

Brynolf & Ljung

En ny generation som tänjer gränser!

Peter Brynolf och Jonas Ljung är två lysande stjärnskott ur en ny generation trollkarlar.
De fick sitt internationella genombrott i 'Britain’s Got Talent' inför över 11 miljoner tittare. För den svenska publiken kom det stora erkännandet med serien ”Brynolf & Ljung – Street magic” på TV4. Serien har hittills sänts två säsonger med över en halv miljon tittare varje vecka.

Peter Brynolf och Jonas Ljung har även synts i en mängd andra TV-program; bland andra Allsång på Skansen (SVT), Sommarkrysset (TV4), Fångarna på fortet (TV4), Nyhetsmorgon (TV4) och God morgon Sverige (SVT).
De har medverkat i Penn & Teller: Fool Us (ITV1), varit öppningsakt för Penn & Teller på Rio Hotel and Casino i Las Vegas samt gjort shower i Las Vegas, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn, New Delhi, Wien, Edinburgh, Shanghai, Hangzhou, Beijing, Paris och London.
2009 vann Brynolf & Ljung en silvermedalj i trolleri-VM i Beijing, Kina.

De senaste åren har Brynolf & Ljung sålt ut konserthus och arenor runt om i landet. Nu kan du boka dem till ditt evenemang! Två av världens absolut bästa (och skönaste) magiker i en storslagen galaproduktion för upp till 3 000 gäster eller en personlig scenshow för upp till 250 personer. Inga sammanhang är för små eller för stora för dessa talangfulla killar. Kombinera förslagsvis med lite street magic!

Med charm, humor och fingerfärdighet tänjer de på gränsen för vad som räknas som trolleri. Förvänta dig inte kaniner och höga hattar utan snarare silvertejp, graffiti och paintballpistoler!
Humor, musik och publikmedverkan kombineras i ett högt tempo med illusioner och specialeffekter.
Den här showen liknar ingenting du har sett tidigare!


Om Brynolf & Ljung:
I got to applaud you. That was absolutely amazing!
//Simon Cowell, Britain’s Got Talent

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.