Flowtalk

Carin da Silva

Programledare med härlig energi!

Carin da Silva är programledare, sångerska, musikalartist och dansare.

Redan som 7-åring visste Carin att hon ville stå på scen när hon blev stor. Och så blev det! Carin började med 10-dans året efter och tog flera SM-guld och var med och representerade Sverige i EM och VM flera gånger.
När det var dags att börja gymnasiet valde hon musikalgymnasium och har även gått musikalutbildningen på Balettakademien i Göteborg.

Carin presenterade sig för det svenska folket genom sin medverkan i 'Let´s Dance' på TV4, där hon haft både Matte Karlsson och Patrick Ekwall som danspartners. Vi har också sett henne som Hallåa på TV4, programledare för 'Förkväll', 'AdamLive' och 'Kändishoppet' på TV3

Carin åtar sig också uppdrag som konferencier och moderator. Leende och med en positiv inställning tar hon sig an sin uppgift. Hon behärskar alla typer av uppdrag, på allt ifrån stora arenor till mindre företagsuppdrag. Med en kombination av sång, dans, teater och förmågan att fånga en publik är Carin väldigt allsidig.
Hon är alltid noggrann och väl förberedd. Carin kan ta uppdrag på svenska och engelska.

Med Carin sprids värme och glädje samtidigt som hon med lagom fast hand håller tag i den röda tråden.

Om Carin:
Carin da Silva är en fantastisk och energisprudlade personlighet. Hon bjuder på skratt och dans både på scenen och i kulissen. Hon håller deltagarnas energi på topp genom en hel kväll och för oss som arrangör känns det tryggt att lämna kvällen i Carins varma händer.
//Unionen

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.