Flowtalk

Carl Stanley

Ung, begåvad och prisad komiker!

Carl Stanley är ung men har ändå underhållit i hela sitt ’vuxna liv’.
För Carl kom dock det stora genombrottet när han 2016 la ut sin film "Systemkollaps" på nätet. Filmen är ett satiriskt inlägg i den svenska flyktingdebatten. Stanley själv spelar rollen som upphetsad nyhetsreporter som basunerar ut att "Sverige är fullt" och inte kan ta emot fler asylsökande – mot en fond av ödsliga gator och halvtomma pendeltåg...
Det blev en omedelbar succé och samma kväll som den lades ut hade den visats 1,7 miljoner gånger på Facebook och Youtube.
Med stora framgångar på diverse sociala medier har Carls humor på senare tid blivit upptäckt av en allt större publik. Detta har lett till att han bland annat medverkar på regelbunden basis i Parlamentet i TV4 - som den yngste panelmedlemmen någonsin.

Carl åker årligen runt och uppträder på i stort sett alla Sveriges Standupklubbar och utvecklar hela tiden sin akt. Hans idoga arbete och resande har gett resultat och 2016 blev han utsedd till Årets Nykomling på Svenska Standupgalan.

Han är begåvad, energisk och mycket populär. Han väljer aktuella ämnen och lyckas alltid förmedla ett humoristiskt perspektiv på diverse fenomen. Igenkänningsfaktorn är hög med Carl som också driver mycket med sig själv. Själv säger Carl att han tar upp det som berör honom på ett ödmjukt men lite överlägset sätt….

Vill ni ha något nytt, aktuellt och rappt på standupscenen så bör ni anlita Carl Stanley!

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.