Flowtalk

Carl Tillenius

Magisk underhållare!

Carl Tillenius till­hör den lilla skara av svenska trollkarlar som livnär sig på sina konster på heltid. Han åker land och rike runt med sin standup-liknade trollerishow som blandar trolleri, humor och en gnutta jonglering.

Carls magiska show är en magisk föreställning med mycket visuell magi presenterat med glimten i ögat och en stor portion humor. Eller kort sagt: en magishow i ”standupformat” kryddat med ett galet jongleringsnummer.

Carl kan också erbjuda closeup magi - som betyder magi på nära håll. Förslagsvis går Carl då runt bland gästerna tex vid förrätt eller fördrink och underhåller gästerna med trollerikonster på riktigt nära håll. Carl är bland annat svensk mästare i kortmagi 2009.

Vill man kombinera de olika bitarna så blir det en magisk helkväll: Innebär helt enkelt både close-upp-trolleri till tex förrätten för att senare till kaffet ge den magiska showen.

Om Carl:
"Carl har en god kontakt med sin publik och visar prov på talanger som skvallrar om att han när som helst skulle kunna sadla om och inleda en karriär som stå upp-komiker"
//Torsten Braf, Eskilstuna Kuriren

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.