Flowtalk

Cecilia von Strokirch

En komisk bibliotikarie!

Cecilia von Strokirch klättrade för första gången upp på en standupscen i augusti 2006. Sedan debuten har Cecilia uppträtt på ståuppscener runt om i hela landet. Hon roar publiken med sina smarta reflektioner och rappa repliker. Inget är heligt för Cecilia som tagit en del inspiration från det bibliotek där hon en period arbetade vid sidan av sitt 'standupande'. Med hjälp av intellekt och en vass tunga dissekerar hon stort som smått och högt som lågt.

2010/2011 turnerade hon flitigt med Ann Westin och Yvonne Skattberg i showen “Offroad”. 2011 hade hon premiär för sin första soloföreställning “En Jojobantares Bekännelser” som handlar om outnyttjade gymkort, idiotsäkra mirakelkurer och nya friska tag! Den spelas fortfarande och är ständigt aktuell då folk envisas med att banta.
Våren 2015 hade Cecilias nya föreställning “Jungfruföderskan” premiär. Den bygger på hennes egna erfarenheter av att få barn med hjälp av assisterad befruktning i Danmark. Cecilia är mycket engagerad i frågan om att svenska ensamstående kvinnor ska kunna få hjälp i sitt hemland.
'Att ta med publiken in i min värld och tillsammans ha så roligt vi bara kan är fantastiskt', säger Cecilia.
Det är längtan till publiken som hon gör att hon orädd går upp på en scen framför vilken samling människor som helst. Alltid med attityden ”nu ska vi ha roligt”!


Om Cecilia:
Cecilia var oväntat bra! Vi gillar att hon var så vass och så på pricken att flera verkligen kände igen sig i hennes monolog. Hennes klädsel var trevlig och de lite klumpiga skorna gav ett intryck av clown. Också omväxlande och kul med de korta musikinslagen.
//Anna Thor, Lärarförbundet

Cecilia har en alldeles egen, personlig humor som gjorde stor succé på vårt årliga nationella möte i maj i år. Det är vasst och hjärtligt, smärtsamt och underbart roligt på en och samma gång!
//Standup för en hälsokedja

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.