Flowtalk

Charlie Caper

Har trollat sig tre varv runt jordklotet!

Charlie Caper är magiker och gatuartist. Han var en mycket välförtjänt vinnare av Talang 2009 - där han inte bara vann själva tävlingen utan hela svenska folkets hjärta! Bara en månad efteråt vann han dessutom silver i trollerivärldens världsmästerskap som det året hölls i Beijing i Kina.

Redan som barn intresserade han sig för varietékonster som eldslukning, jonglering, akrobatik och trolleri – men det var trolleriet som fastnade. Först som ren hobby, men efter att ha tröttnat på jobbet som dataprogrammerare, så gav han sig ut i världen och har sedan dess levt på sin konst.
Charlie har uppträtt som trollkarl på gator och torg över hela jorden och är också förutom de tidigare nämnda meriterna också svensk och nordisk mästare i magi

Att Charlie älskar trolleri går inte att ta miste på! Han säger själv:
Jag älskar att det både är så spontant och så planerat samtidigt. Och jag gillar att kunna klä ett uppträdande i små mirakel... när det teatrala och trollerieffekterna stödjer varandra.

När Charlie uppträder så står tiden stilla. Ingen kan som denne fingerfärdige och charmiga trollkonstnär trollbinda en publik. Man slutar aldrig att häpna över hur saker kan försvinna helt mitt framför ögonen på en och helt omöjliga saker kan trollas fram ur ingenting.


Om Charlie:
Stort tack Flowtalk för hjälpen med Charlie! Det hela blev mycket bra och uppskattat. Charlie är en otroligt charmig skåning som kan få vem som helst att häpna över sin skicklighet i trolleri. En sån trevlig kille, fick chansen att prata med honom efter showen.
//Företagsinternt evenemang för ett läkemedelsföretag

Jubileet var helt fantastiskt!! Mycket tack vare Charlie. Det kommer fortfarande in gäster på hotellet som pratar om hur bra det var och förundras över hur han lyckas med allt han trollar fram.
Charlie får helt klart en stark 5:a! Framträdandet var magiskt. Tack för er hjälp med att anlita honom.
Charlie är en väldigt ödmjuk, charmig, glad, lättsam och trevlig person. Han är som en riktig världsstjärna men utan minsta gnutta av divalitet som många andra stora stjärnor tyvärr besitter. Det enda vi saknar med Charlie är just att han inte längre är här!!
//Show i samband med en jubileumsmiddag på ett hotell i Åre

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.