Flowtalk

Chorusshow

Garanterar en kanonkväll!

Chorus är en trio som skräddarsyr shower för alla tänkbara typer av evenemang. De gör varje kväll till något alldeles extra. Repertoaren är lika bred som varierande vilket gör att alla kan få höra något de gillar. Vill man ha en varierad kväll med allt från Svensktopp och Abba till jazz och Studio 54 disco, är Chorusshow som gjorda för uppgiften. Deras Elvisshow måste också upplevas med fantastiska kläder och cool koreografi.
Oavsett musikinnehåll bygger showen alltid på bra sång, humor, samt en hel del jäklaranamma, och den riktar sig till alla som vill bli roade..

Ge dig själv och dina gäster eller kunder en upplevelse Ni sent skall glömma. En kanonkväll garanteras!


Om Chorusshow:
Tack Flowtalk för hjälpen! Den glöd som Chorusshow hade i sitt framträdande var fantastisk. Härliga röster, synkroniserat med dans & rörelse över hela scenen och vid tillfällen ner bland oss gäster. Klädbytena mellan de olika akterna med en färgsättning på kläderna – svart, vitt och rött – stämde så väl in på de olika stämningarna i låtarna. Att också se dem alla tre i svart, sittande på svarta barstolar på scenen mot den svarta bakgrunden och med vår logga upplyst i blått sjungandes soft jazz när vi alla gick till bords, det fick många av oss att rysa av välbehag. Elvis imitationen och det längre fartfyllda schlagermedlyt som fick oss alla i gungning. Chorusshow hade tänkt till – lämnar ingenting åt slumpen!
//Medverkan vid ett jubiluem för ett finansbolag

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.