Flowtalk

Clas Malmström

Mental friskvård i världsklass!

Clas Malmström är läkare, forskare och psykoterapeut. Han har tidigare bland annat arbetat som klinikchef/läkare vid psykofysiologiska beteendemedicinska kliniken i Stockholm och dessförinnan var han chef under 7 år för IKEA:s företagshälsovård.

Clas är också av Sveriges ledande föreläsare inom området hälsa, prestation och arbetsglädje.
Han har en både djup och bred kompetens med erfarenheter från forskning såväl som företagsledning. I många år har han hjälpt privatpersoner, ledare, medarbetare och hela verksamheter till större framgång och välmående genom sina föreläsningar och böcker. Med en mix av tunga medicinska fakta och lättsam underhållning tillhandahåller Clas redskapen som skapar ett vinnande arbetsklimat.

Clas har fått stor uppmärksamhet för sitt arbete med att öka stolthet och glädje i arbetet, att införa nya beteendenormer som kan kallas ”positiv stress”, och för sina metoder för att öka energi och engagemang i personalgrupper. Han beskriver även närmare om vad som kännetecknar en högpresterande individ eller organisation samt vilka faktorer som avgör om en människa kan utnyttja sin fulla potential.
Som föreläsare är Clas inspirerande och karismatisk och han varvar skickligt underhållning, kompetens och utmanande budskap. Han talar bland annat om livets mening, livsbalans, stresstålighet, hälsa-ohälsa, positiv stress i organisationer, medarbetarskap och ledarskap. Han är en mästare på att förklara komplicerade vetenskapliga fakta på ett lättbegripligt sätt och visa på praktiska tillämpningar i stället för att gräva ned sig i akademiska, teoretiska analyser.
Clas kan hantera alla storlekar på publik och är en lättillgänglig och begåvad estradör som väcker åhörarnas entusiasm, vare sig den består av ledningsgrupper, chefer, forskare och läkare eller en blandad skara från andra yrkesgrupper i samhället.
Med Clas är det utbildning, underhållning och mental friskvård i världsklass!

Tidigare åhörare om Clas:
”Våra delägare och chefer är ett kräset gäng, men Malmström fick högsta betyg av nästan allihop – 9,6 av 10 möjliga. Det har ingen annan föreläsare vi anlitat varit i närheten av.”
//Agneta Eriksson-Strandberg, HR-dir Ernst & Young

”Jag anade inte att jag kunde lära mig så mycket och samtidigt skratta så gott. Två timmar kändes som en halv. Oj, så bra det kändes efter Clas Malmströms föreläsning! Jag har burit med mig hans klokskaper och dagligen haft nytta av dem. Även nu två månader senare.”
/ / Anna Fredholm, ekonomichef.

”Malmström avlivar många myter och vänder upp och ner på ett antal destruktiva ”sanningar” med en imponerande mix av forskningsrapporter, sunt förnuft, en modig och djup syn på livet och dessutom en stor portion humor och karisma. Jag fick ett par riktiga aha-upplevelser och har faktiskt ändrat på flera saker i mitt liv efter hans föreläsning.”
// Emma Schwann, rektor HHS

Ämnen:
* Hälsa
* Positiv stress
* Medarbetarskap
* Ledarskap
* Arbetsglädje
* Inspiration
* Motivation
* Förändringsarbete

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.