Flowtalk

Daniel Kane

En magisk entertainer!

Daniel Kane tillhör den nya generationens trollkarlar. Dock är han långt ifrån nybörjare och kan nog anses vara en av Sveriges mest välbevarade magihemligheter. Under våren 2017 fick vi se prov på Daniels trollkonster i tv-programmet ’Talang 2017’ där han tog sig ända till final. Därmed var han presenterad för hela Svenska folket!

Daniel är en magiker man inte glömmer att man sett. Modern visuell magi blandas med humor, tankeläsning, högt tempo och publikmedverkan. Allt levereras med en touch av fantasy, ofta tillsammans med duvor och världens största papegojor.
Daniel kan bokas till olika typer av event och han kan anpassa showens storlek och innehåll efter tillfälle. Han erbjuder allt från mingelmagi till scenshower där han är helt ensam upp till stora produktioner med flera medhjälpare - där människor trollas fram, svävar och försvinner.
Daniel gör även mingelmagi och montermagi för företag där han presenterar det aktuella företaget på ett underhållande sätt.

Daniel har bland annat uppträtt på Bingolotto samt Victoriadagen 2012, 2013 och 2014. Han har anlitats av internationella koncerner som ABB, Skanska, Mercedes- Benz, IKEA, Volvo m fl.
Han uppträder också regelbundet på olika kryssningsfartyg.

Tidigare kunder om Daniel:
Varenda framförande har varit exklusivt utfört.. Daniel har med häpnadsväckande skicklighet och charm förgyllt kvällen. Boka honom medan han fortfarande är kvar i Sverige!
/Maja Bredberg, Informationschef Direkten AB

På scenen har Daniel en otrolig utstrålning. Han är dynamisk, professionell och otroligt fokuserad. Showerna han producerar är roliga, spännande och nytänkande!
/Johanna Holmqvist, Kryssningschef M/S Viking Cinderella

Daniel är en talang – professionell, engagerad och me den magisk förmåga att trollbinda sin publik. Ett storartat framträdande!
/Pontus Ellefsson, VD Kuponginlösen AB

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.