Flowtalk

Darja Isaksson

Gör er beredda för förändring!

Rådgivaren och strategen Darja Isaksson är ett stigande namn inom framtid, kommunikation och digitalisering.
Hon driver en digital innovationsbyrå och är en ofta tillfrågad expert på ämnen som rör innovation och framtidens konsumentupplevelser.
Hon har blivit utsedd till supertalang och superkommunikatör av tidningen Resumé och 2016 utsåg Veckans affärer henne till årets mäktigaste opinionsbildare.

Darja brukar säga att hon växte upp i ett "makerspace", där hon lärde sig att både löda kretskort och att programmera, även om design var hennes största intresse. Sedan 1993 har hennes främsta intresse varit att öka kunskapen om hur vårt samhälle förändras av den digitala revolutionen, och 2002 startade hon sin första digitalbyrå i syfte att bidra till den förändringen.
Darja är en visionär som visar hur hela vårt samhälle håller på att förändras i grunden, och vad det betyder för oss som privatpersoner, proffs och medborgare. Hon är övertygad om att dagens största samhällsutmaningar också är fantastiska möjligheter, men att de kräver att vi använder oss av de möjligheter som digitalisering och tekniska framsteg ger.

Idag är Darja också en erfaren och uppskattad föreläsare som delar med sig av insikter och utmanande tankar om hur vårt samhälle, våra beteenden och förväntningar påverkas av nya möjligheter. Genom att blanda exempel på spännande nya produkter och tjänster, med sina egna tankar om vad det betyder för individer, organisationer och samhälle, ger hon perspektiv på vad vi behöver göra för att tillsammans bygga en hållbar framtid.
Hon inspirerar och provocerar med forskning, exempel och tankeväckande frågor i syfte att få oss att ta den ökade förändringstakten på allvar.
Vad betyder den för dig som individ? Som företagare? Som samhällsmedborgare?
Hon sätter sig alltid in i kundens situation och målar upp utmaningar för den bransch målgruppen befinner sig i.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.