Flowtalk

David Hellenius

Prisad programledare!

Programledaren, skådespelaren och komikern David Hellenius slog igenom med humorprogrammet Pyjamas på Z-TV tillsammans med sin parhäst Peter Magnusson. Sedan dess har David lett många stora tv-produktioner som till exempel Let''s Dance, Idol och Stadskampen. I hans egen talkshow Hellenius Hörna möter han en intressant och aktuell gäst i varje program.

David är snabb som en kobra i både mun och huvud. Han har rävar bakom båda öronen, glimtar i ögonen och mycket värme. Till detta ska läggas humor, rutin och erfarenhet av att leda såväl små som stora evenemang.
Det gör David till en efterfrågad konferencier och moderator. Med honom blir det ytterligare en dimension på varje arrangemang och vem vill inte ha en sådant ankare på scenen?

Tidigare bokare om David:
David Hellenius gjorde ett toppenjobb, alla var verkligen jättenöjda!!
Proffsig på scenen, fantastisk att jobba med och tog sig tid även mellan sina ’set’ att prata med folk som kom fram till honom. Att jobba med en konferencier som David gjorde vårt jobb som arrangörer väldigt enkelt. Han fick på ett perfekt sätt fram budskapet med kvällen och hans insats höjde hela eventet!
David är otroligt proffsig, underhållande och genuint passionerad för det han gör, vilket syns. Sveriges bästa konferencier säger vi!
//Konferencier på ett stort jubileumsevent i Norrbotten

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.