Flowtalk

David Sundin

Humoristisk och proffsig konferencier!

David Sundin är ståupparen, programledaren, manusförfattaren, skådespelaren och komikern som har haft ett finger med i spelet många av Sveriges mest populära TV- och scenproduktioner.

David har ett förflutet inom reklambranschen där han jobbat som VD, creative director och styrelseordförande.
Han har regisserat reklamfilmer för bland andra Kavli, Batteriåtervinningen, Svensk Fågel, Moderna Försäkringar och Roughly Right.
David har även jobbat med humor länge, t.ex. med Killinggängets ”Spermaharen”, Alex & Sigges sketcher samt inslag till TV-program som ”Grammisgalan”, ”Hasselhoff – En svensk talkshow” och ”Roast på Berns”.
Utöver detta är han en hyllad manusförfattare som skrivit manus till bl a ”Melodifestivalen”, ”Humorgalan”, ”Welcome to Sweden”, ”Världens Barn” och ”ELLE-galan”.

David har även synts i TV-produktioner såsom ”Bäst i Test”, ”Inte OK”, ”Barncancergalan – Det svenska humorpriset”, ”Tror du jag ljuger?” och ”Melodifestivalen”.
Han nominerades i kategorin ”Bästa manliga skådespelare” i TV-priset Kristallen 2015 och kom tvåa i SM i ordvitsar 2014.
Efter att ha blivit övertalad av Henrik Schyffert började David med standup 2013 och har sedan dess uppträtt hundratals gånger över hela Sverige.
David är en mycket proffsig och omtyckt konferencier i olika sammanhang.
Hans bakgrund och vana som manusförfattare i kombination med hans humor gör honom till en både rolig och skicklig programledare.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.