Flowtalk

Douglas Nordenbelt

En talangfull underhållare!

Magikern Douglas Nordenbelt startade sin trollerikarriär för 12 år sedan.
Det hela började med att han såg en video på Youtube där han lärde sig hur man kunde trolla bort en tandpetare. Tricket med den försvinnande tandpetaren har sedan vuxit och mynnat ut i både större och mer avancerade illusioner i scenshower.

Under åren har Douglas underhållit på allt från företagsevent, kick offer, mässor och invigningar till privata tillställningar av olika slag. Han har trollat för över 100 000 människor i över 10 olika länder. Bland annat han har gjort över 250 shower i Spanien och Grekland och trollat under Fotbolls-EM 2016 i Frankrike.
Miriam Bryant, Pernilla Wahlgren, Rolf-Göran Bengtsson, Robert Wells, Mikael Tornving är några av de kändisar som har förundrats och fascinerats av Douglas magiska förmåga.
Douglas har också synts i TV-rutan ett flertal gånger som exempelvis TV4:s ’Talang 2011’, ’Sportspegeln’ på SVT, ’Sydnytt’ och i SVT:s ’100% vaken’.
Det stora genombrottet kom i och med hans medverkan i Talang 2018 där han gick till final och imponerade stort på både svenska folket och juryn:
"Wow!! Det här var bland det bästa jag sett" - Bianca Ingrosso
"You are FABULOUS!!!" - LaGalylia Frazier
"Om du inte står i final blir jag riktigt förbannad" - Alexander Bard

Douglas älskar trolleri, oavsett om det är på den stora scenen eller på det mindre eventet. Det absolut roligaste han vet är att få underhålla en publik. Här är en sann underhållare i själ och hjärta som kan bokas på följande vis:

MINGELTROLLERI
Douglas erbjuder här den perfekta isbrytaren som minglande trollkarl. Mingeltrolleri i samband med fördrinken eller under middagen blir garanterat en succé.
Det är omöjlig magi och tankeläsning mitt framför ögonen på era gäster, allt på ett charmigt och underhållande sätt!

SCENSHOW
På scen blir det en interaktiv show från början till slut. Douglas som trollkarl får dina gäster att skratta, förundras och viktigast av allt; underhållas! Ett perfekt inslag vid konferens, företagsevent, kick-off m.m.

Douglas är inte bara en duktig trollkarl utan också en väldigt duktig konferencier och talare. Med hjälp av trolleri och komiska inslag dirigerar han ert event till det bästa möjliga.

Exempel på företag som tidigare anlitat Douglas:
IKEA, Tetra Pak, Elgiganten, Saab, Volvo, Lloyds Apotek, Swedbank och Ahlsell

Andra om Douglas:
"Douglas förgyllde vår sommarfest med sitt trolleri. Såväl mingeltrolleri som scenshshow överträffade våra förväntningar. Som arrangör är det guld att få jobba med en så sympatisk och professionell person som Douglas"
//Hörby Bruk AB

"Douglas bjöd på en härlig kombination av både magi och humor, allting var väldigt uppskattat! Vi kan varmt rekommendera Douglas till kundevent sammanhang"
//Ahlsell AB

"WOW, vi är alla helt blown away! Jag har precis pratat med alla min kunder från eventet på Fotografiska och alla är verkligen supernöjd. Grymt kul att ha med dig på vårt kundevent."
//InfoCaption AB

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.