Flowtalk

Elaine Eksvärd

Retorikexperten som snackar snyggt!

Elaine Eksvärd har en fil kand. i retorik och är författare till tre bästsäljande böcker om modern retorik. Hon är också flitigt anlitad som föreläsare och retorikkommentator i media. Elaine är också grundare till Snacka Snyggt retorikbyrå.

Om man söker en föreläsare som kan prata om effektiv kommunikation så har Elaine kommit att bli ett självklart och omtyckt val. Nedan ges exempel på fyra olika föreläsningar som hon ofta håller. Oavsett tema så är inspiration alltid huvudingrediensen tillsammans med humor och handfasta verktyg.

Snacka snyggt - Konsten att få folk att lyssna
I denna föreläsning ger Elaine dig verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det du har sagt och dessutom kommer tillbaka för att höra mer. Kroppsspråk, röstläge, mimik och minnesteknik är några av de ingredienser som behövs för att baka ihop en snygg kommunikation som varar. Kan du tala, så kan Elaine lära dig konsten att få folk att lyssna.

7 vägar till ett framgångsrikt ledarskap
Som ledare är kommunikationen den stora utmaningen och samtidigt avgörande för hur framgångrikt ledarskapet blir. På en och samma dag kan du behöva ge både besvärlig information och samtidigt hålla dina medarbetare inspirerade. Enligt kriterierna för de som har vunnit årets chef så har den stora hållpunkten varit kommunikation i sju olika situationer. Med den här föreläsningen med tillhörande workshop säkrar du förmågan att kommunicera som vinnarna av årets chefer. Vad är hemligheten? En uppskattad ledare tacklar de kommunikationsutmaningarna som hen garanterat kommer att stöta på. Med Elaine skaffar du dig den garantin

Härskarteknik - Konsten att hantera besvärliga situationer snyggt
Har du lämnat ett sammanhang med ett missnöje som du inte kan sätta fingret på? Har du lämnat ett gruppsamtal där du inte känt dig sedd? Då har du med största sannolikhet blivit härskad över, och det är sällan trevligt. Varför? Därför du görs mindre än du är och det är svårt att säga exakt varför.
Med humor och värme delar Elaine med sig av verktygen som hjälper dig hantera besvärliga personer snyggt och ökar förmågan att sätta fingret på subtila härskartekniker.

Vardagsmakt - tio strategier som ger och genomskådar makt
Vill du lära dig när tystnad ger mer inflytande än det talade ordet? Kunna genomskåda personer som på enkla sätt får dig att göra som de vill? Och vill du att andra inte bara ska lyssna på dig, utan också göra som du vill? Under denna föreläsning ger Elaine dig tio nya maktstrategier som kommer ta dig dit du vill.

Vill ni skratta, inspireras och lära – boka Elaine!

Ämnen:
- Kommunikation
- Ledarskap
- Retorik
- Härskarteknik

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.