Flowtalk

Elsa Billgren

Drottningen av vintage!

Elsa Billgren är programledare, inredare, bloggare. Hon har programlett både på ZTV, SVT, Sveriges Radio och medverkar med jämna mellanrum som inredare i 'Äntligen Hemma' på TV4.

2017 vann hon pris på Influencergalan som 'Årets veteran'. Hon har även en egen studio där hon hyr ut vackra brudklänningar i vintagestil och ordnar möhippor.

Elsa föreläser självklart på ämnet vintage. Hon kan tex prata om hur man hittar en personlig stil med vintagekläder, var man ska leta för att finna märkesplagg och varför 2006 är ett så viktigt årtal i vintagehistorien. Elsa summerar då allt du behöver veta om vintagekläder, dess historia och hennes egen passion i en entimmars minikurs och föredrag om hur just du blir proffs på vintage!
Självklart föreläser hon även om inredning. Elsa tycker att vintage passar i alla hem utan att man måste låsa sig vid en viss tidsepok. I sina föredrag uppmuntrar hon till att våga visa upp sin personlighet i hemmet. Själv är hon färgstark, positiv, personlig och oerhört inspirerande!

Ämnen:
- Inredning
- Mode
- Vintage

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.