Flowtalk

Emma Igelström

Är du på väg dit du vill?

Emma Igelström är känd som en av Sveriges mest framgångsrika simmerskor genom tiderna med 5 VM-guld och 13 EM-guld på meritlistan. Hon blev också första tjej i världen att spränga den historiska gränsen 30 sekunder på 50 meter bröstsim.

Efter avslutad simkarriär gick Emma igenom en livskris - som fick henne att totalt omvärdera livet och ändra sin inställning till mycket. Idag föreläser hon om sina erfarenheter. Hon är ett sprudlande energiknippe som älskar att inspirera människor till att få ut det bästa av livet. Emma berättar om sina metoder för ”omprogrammering” för att kunna hantera utmaningar, framgångar och motgångar.
Det finns i grunden ingen annan som kan göra jobbet. Hjälp utifrån, goda råd eller terapi kan visa på möjligheter och ge inspiration, men en bestående förändring kommer inifrån, från ditt eget sätt att tänka menar hon.

Emmas föreläsningar och workshops rör sig kring ämnen som prestation, förändring och personlig utveckling.
Hon tar avstamp i det som händer i huvudet och alla föredrag oavsett upplägg/rubrik/infallsvinklar anpassas till tillfället och önskemål från beställaren.
Nedan syns några exempel på föreläsningar att utgå ifrån:

Må och prestera bättre
Om vikten av att inte låta prestationerna spegla dig som människa och styra dina livsval. En föreläsning som inger hopp, mod och kraft att våga leva det liv som just DU vill.

Maximera din potential
Emma ger dig handfasta tips och råd på hur du med rätt tankesätt och valet att själv ta kommando över ditt liv kan maximera din potential på alla plan i livet.

En pigg kropp ger dig en pigg knopp och tvärtom
Om vikten av att ha en balans mellan den fysiska och mentala hälsan. Här ger Emma dig handfasta träningstips för kropp, knopp och hjärta.

Ämnen:
* Prestation
* Personlig utveckling
* Balans i livet
* Träning
* Förändring
* Självkänsla
* Självförtroende
* Att hantera press
* Inspiration
* Motivation
* Hantera framgångar och motgångar

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.