Flowtalk

Emma Knyckare

Konsten att anställa en kvinna!

Emma Knyckare har varit programledare i radio sedan 2011 och har nu sitt eget program ”Knyckare i P3″ där hon tillsammans med lyssnarna fyller i kunskapsluckorna från utebliven skoltid - då hon själv spenderade alldeles för lite tid i skolan.

Emma har även skrivit för tidningen ETC, SVT Debatt och sedan 2 år tillbaka skriver hon för Faktum, hemlösas tidning i Malmö och Göteborg.
2009 startade Emma sin standupkarriär på Oslipat i Malmö 2013 gjorde hon sin första stå-upp turné och blev därefter nominerad till årets kvinnliga komiker vilket hon även blev nominerad till året därpå.
Emma är också en flitig konferencier som älskar att hålla i galor. Två år i rad har hon lett Faktumgalan ihop med Klara Zimmergren. Hon har även varit programledare för "Musikhjälpen" tillsammans med Sara Dawn Finer och Kodjo Akolor

Emma kan också bokas som föreläsare. 'Konsten att anställa en kvinna' är en humoristisk föreläsning med handfasta tips i hur man kan göra sin arbetsplats till en jämställd arbetsplats.
Steg för steg hjälper Emma er igenom sin manual i hur man närmar sig tanken på en arbetsplats med 50/50 könsfördelning. Oavsett var man befinner sig i tanken på just en jämställd arbetsplats.
Är du en NOOB på jämställdhet? Perfekt- för här får vi från basic lära oss hur man går från att vara rädd för kvinnor till att en dag kanske t.o.m. sitta bredvid en livs levande kvinna i exempelvis en bolagsstyrelse.
Är du redan PROFFS på jämställdhet? Perfekt- för då behöver du inte anteckna utan kan fokusera på att skratta åt eländet.

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.