Flowtalk

Emma Pihl

En möjliggörare som får dig eller ditt företag att utvecklas!

Emma Pihl är coach, entreprenör, föreläsare och författare. Hon har en gedigen utbildningsbakgrund inom just coachning och ledarskap. Hon är också socialantropolog och leg. sjuksköterska. Hon har skrivit böckerna ”Let go!” och ”Grattis! En bebis och ett drömjobb”.

Emma är en inspirerande möjliggörare som genom att utmana, motivera och ifrågasätta får både individer och grupper att utvecklas till helt nya nivåer.
Emmas föreläsningar ligger i tiden. Hon har koll på allt från Generation Y till chefers kontrollbehov. Emma varvar interaktiva övningar, ger inspirerande exempel och förklarande modeller. Som föreläsare är Emma är engagerad till max! Hon bjuder på sig själv och får publiken att känna på hela känslorepertoaren. Det är glädje, professionalitet och smittande energi. Föreläsningar och workshops skräddarsys alltid utifrån kundens önskemål. Det är alltid hög igenkänning och övningarna är anpassade för att alla lätt ska kunna ta dem till sig och kunna göra dem själva vid framtida behov.

Exempel på föreläsningar med Emma:

Att leda nästa generation , Generation Y obotliga egoister eller oslipade diamanter?
Nästa generation, generation Y, intar nu arbetsmarknaden. Dessa 80- och 90-talister ställer krav, är orädda, illojala och fulla med utmanande idéer. Detta skapar antingen problem eller lönsamhetsgenererande och organisationsutvecklande möjligheter!
Föreläsningen ger er nycklarna till det generationsanpassade ledarskap som behövs för att ditt företag på bästa sätt ska kunna leda, utveckla och behålla nästa generations medarbetare, och få dem att prestera optimalt. Föreläsningen ger bland annat svar
 på hur du motiverar generationen som inte längre attraheras av guldklockor och hur ett plus ett blir 
tre för ditt företag. Detta genom att addera tidigare generationers erfarenheter med den nya generationens digitala 
förmåga och nytänkande idéer.

Framtidsrusta ditt Ledarskap
Vad krävs för att hänga med – som människa och som chef – när världen förändras? Digitalisering och globalisering, datorer som kan förstå vad vi säger, 3D-printade mänskliga organ och robotar som gör människans jobb fast hundra gånger snabbare och aldrig behöver ta semester. Det är så många branscher i omvandling just nu att det talas om en fjärde industriell revolution. Dessutom gör nya generationer med andra drivkrafter och krav intåg på arbetsmarknaden. Är du redo att hantera de förändringar som kommer?
Det här föreläsningen vänder sig till dig som vill förstå och ta dig an framtidens utmaningar. Föreläsaren tar upp frågor som:
* Hur kan du och dina medarbetare blir mer innovativa?
* När konkurrensen ökar, hur gör ni för att locka till er (och behålla) de allra bästa?
* Hur gör du för att leda dig själv och andra till framgång?
Föreläsningen är fylld med handfasta tips kring bland annat innovationskraft och kreativitet, mångfald, möteskultur, omvärldsbevakning och ledarskap. Syftet är att åstadkomma konkret, yttre förändring men också inre utveckling och ökad självkännedom – Att framtidsrusta sig, helt enkelt.

Self Management –Konsten att leda sig själv till förändring!
I förändring som du utsätts för eller i förändring som du vill åstadkomma i ditt liv eller din karriär så har du nytta av Self Management- kunskapen om hur du leder dig själv. Syftet men föreläsningen är att deltagarna skall lämna den med nya insikter och kunskaper, ökad självkännedom och med känslan av att allt är möjligt.
Ur innehållet: *Drivkrafter framåt *Förändra beteenden *Stärka ditt självförtroende för att hitta och våga välja din egen väg *Du som din egen ledare *Att hantera med- och motgång.
Passar målgruppen: Företag som är i en förändringsprocess samt medarbetare eller målgrupper som vill ha/står inför förändring i sitt liv.

Ämnen:
* Förändringsprocesser
* Generation Y
* Ledarskap
* Mental träning
* Att leda nästa generation
* Personlig utveckling
* Motivation & Inspiration
* Kommunikation
* Stresshantering

Ring 0765- 800 400 eller fyll i bokningsförfrågan nedan:

Rätt talare kan berika ett möte, förstärka eller understryka ett budskap och motivera, inspirera, roa och underhålla.
En moderator leder och optimerar möten, håller i den röda tråden, klargör sammanhang och leder debatter.
Våra erfarna underhållare fångar publiken, håller stämningen hög och skapar kontakt mellan scen och åhörare.